Vodka.pl Cranberry 70CL

Heerlijke Poolse vodka gemaakt met de beste granen en het sap van bossbessen.

€17,95
Vodka.pl Pear 70CL

Heerlijke Vodka.pl vodka met een peren smaak, perfect om in de zomer van te genieten.

€15,95 €17,95
Vodka.pl Finest Premium 70CL

Driemaal gedistilleerde vodka met een kristalheldere, pure smaak.

€15,95 €17,95

De vodka’s van Vodka.pl zijn gemaakt in Polen. Het zijn authentieke Poolse vodka’s, gemaakt van de beste Poolse ingredienten. De traditionele tarwesmaak en zachte puurheid zorgen voor een perfecte combinatie en een heerlijke smaak.

 

Alle vodka’s worden gefilterd om onzuiverheden te voorkomen en absolute transparantie tot stand te brengen. Door berkenhoutskoolfilters komt de unieke smaak tot stand, dat geeft net wat meer aroma en geeft een licht bittere afdronk af.

 

Vodka.pl heeft een grote diversiteit aan vodka’s. Ze hebben 11 verschillende uitvoeringen, waaronder vele met een toegevoegde smaak zoals: koffie, cranberry en peer. Deze zijn ideaal te mixen met andere alcoholische dranken of sappen, bijvoorbeeld om een heerlijke cocktail te maken.

 

Binnen ons assortiment hebben wij de Vodka.pl Finest Premium ter beschikking. Deze vodka is van de beste kwaliteit en bevat 4 keer gedistilleerd neutraal graangewas, wat het zijn kristalheldere, nobele smaak geeft. Het is aan te raden deze vodka zeer koud te serveren, leg hem in de vriezer of zorg voor genoeg ijsklontjes in het glas.

 

Naast de premium Vodka hebben wij ook de Vodka.pl Pear. Ook deze komt voort uit speciaal geselecteerde gedistilleerde rogge en peersap. De zuiverhuid zorgt voor een direct aroma van peer, een mooie kleur en een volle smaakbeleving. De vodka pear zal je verassen en een fijne indruk achterlaten. Deze vodka mag koud geserveerd worden, de fles kan in de koelkast worden gelegd of er kunnen één of twee ijsklontjes aan het glas worden toegevoegd.