Vodka 1,5 Liter Flessen

Grey Goose Vodka 1,5 Liter

De Vodka heeft een frisse smaak en is prima geschikt om puur te drinken.

€87,95
Beluga 150CL

Met deze 1,5 liter Beluga fles zorg je er voor dat je genoeg hebt om te drinken!

€74,50
Roberto Cavalli Vodka 1,5 Liter

Wat is beter dan een Roberto Cavalli fles? Een grote Roberto Cavalli fles! Zelfde heerlijke smaak, maar meer dan twee keer zo groot!

€97,50

1.5L vodka fles kopen

Wil jij groot uitpakken? Dan ben je met deze grote XL vodka flessen altijd voorbereid. Deze 1.5 liter vodka flessen staan ook wel bekend als 'Magnum' flessen. Wie wilt dat nou niet, op een feest aankomen met een grote fles. Dat is niet alleen indrukwekkend, maar er zit ook genoeg in de fles om met anderen te kunnen genieten van een leuke, gezellige avond. Magnum flessen zijn ook hele leuke cadeau's voor bijvoorbeeld iemands verjaardag of als er iets anders te vieren is.

Grote vodka fles 1.5l kopen

Een grote vodka fles van 1.5l wordt dus ook wel een magnum fles genoemd, 'magnum' is dan ook Latijn voor een 1,5 liter fles. De grotere flessen zijn misschien groter, maar smaken altijd net zo goed als het originele formaat.

Soorten vodka 1.5l 

    •   Beluga;
    •   Grey Goose;
    •   Roberto Cavalli.

Club Vodka is jouw vodka specialist. Je koopt bij ons de lekkerste en meest exclusieve vodka's. Staat jouw gewenste vodka er niet bij? Dan kan je altijd gerust contact met ons opnemen via onze mail, [email protected], en dan kijken wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen.