Vodka 6 Liter Flessen

Belvedere Pure 6 Liter

Wil jij echt uitpakken? Dan heb jij deze gigantische zes liter fles Belvedere Pure echt nodig!

€312,90 €349,00
Grey Goose Vodka 6 Liter

De allergrootste Grey Goose fles voor een groots feest!

€529,00
Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka 6L

De grootste Royal Dragon fles die er is. Geniet van deze exclusieve vodka.

€499,00
Ciroc Ultra Premium 6 Liter

Ontdek en proef nu de vodka van Ciroc met deze gigantische fles!

€289,95
Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka 6L in Giftbox

Wil je een echt exclusief cadeau geven of jezelf eens trakteren? Dan is Royal Dragon van 6 liter in giftbox één van de beste keuzes die je kan maken.

€599,00

6 Liter Vodka fles kopen - Grote Flessen Vodka

Jij houdt wel van een uitdaging. Jij neemt geen genoegen met minder, wanneer jij iets doet, doe je het gelijk goed. De 6 liter vodka flessen van Club Vodka zijn de grootste flessen in ons assortiment. Één 6 liter fles staat gelijk aan maar liefst 9 losse flessen van 75cl, maar één grote fles heeft natuurlijk veel meer uitstraling dan negen kleinere. Deze 6 liter flessen zijn mooi als decoratie, maar ook heerlijk om op te drinken en van deze vodka kan je geheid een lange tijd genieten.

Grote Fles Vodka 6L kopen - XXL Vodka 

6 liter is bij Club Vodka het grootste van het grootste, dan is het ook wel begrijpelijk wanneer je een iets kleinere fles wilt. Zelfs als je geen 6 liter fles besteld kan je alsnog een grote fles kopen bij Club Vodka. Zo hebben wij grote flessen van 1.5L, 3L en 4.5L die net zo lekker smaken.

Soorten Vodka 6L

Bij Club Vodka kan je 6 liter flessen van de volgende merken vinden:

    •   Belvedere;
    •   Grey Goose;
    •   Royal Dragon;
    •   Ciroc.

Club Vodka is jouw vodka specialist. Je koopt bij ons de lekkerste en meest exclusieve vodka's. Staat jouw gewenste vodka er niet bij? Dan kan je altijd gerust contact met ons opnemen via onze mail, [email protected], en dan kijken wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen.