Ukiyo Vodka

Ukiyo Japanese Rice Vodka 70cl

Ukiyo Rice Vodka wordt gemaakt van een oogst van langkorrelige indica rijst. De rijst wordt geïnoculeerd met zwarte kōji, gefermenteerd en vervolgens gedestilleerd tot een traditionele Japanse Awamori-spirit.

€34,95

Ukiyo Vodka - Bestel online bij Club Vodka

Generaties lang geperfectioneerd, vieren we de puurheid van traditioneel Japans distilleren. Geboren in Kagoshima in de schaduw van de Sakurajima-vulkaan, is de Ukiyo Gin gemaakt van een basis van traditionele Japanse shōchū-spirit. Bij herdistillatie produceert de hoogwaardige shōchū een zachtere gin met een prachtig zacht mondgevoel. En de rijstwodka, die afkomstig is van het tropische eiland Okinawa, is zorgvuldig gemaakt van een traditionele Japanse Awamori-spirit die inheems en uniek is voor het eiland.

Ukiyo vodka is een premium merk van vodka dat wordt gemaakt door Ukiyo spirits. Het wordt geproduceerd met de hoogste kwaliteit graan en wordt meerdere keren gedistilleerd om een zuivere, gladde smaak te bereiken. Ukiyo vodka is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals sinaasappel, citroen en komkommer. Het is een populaire keuze voor cocktails en kan ook worden geserveerd op ijs of gedronken met een mixer naar keuze. Als je van vodka houdt, is Ukiyo vodka zeker een aanrader om te proberen.

 

Ukiyo Vodka online kopen

Ukiyo vodka van het merk Ukiyo spirits bestel je snel en eenvoudig online bij Club Vodka. We hebben een ruim assortiment aan allerlei soorten vodka. Bestel je voor 16:00 dan leveren verzenden wij vandaag nog jouw bestelling. Is jouw fles een cadeau? Dan kunnen wij er naar wens een handgeschreven boodschap aan toevoegen. Perfect voor de échte vodka liefhebber.