Over ons

Club Vodka

Welkom bij Club Vodka! Onze passie voor deze krachtige en bijzondere drank heeft ons in 2017 samengebracht in het bruisende Dordrecht. Bij Club Vodka streven we ernaar om onze liefde voor vodka over te brengen op de rest van Nederland.

 

Onze Missie en Visie

Bij Club Vodka is het onze missie om mensen elke dag te laten genieten van kwalitatieve en luxe vodka met een verhaal. We geloven dat vodka niet zomaar een drank is, maar een symbool van kracht en verfijning. Onze visie is om onze passie en voorliefde voor vodka te delen met liefhebbers in heel Nederland. We willen een gemeenschap creëren waar mensen samenkomen, verhalen delen en genieten van deze bijzondere drank.

 

Onze diensten

Bij Club Vodka bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van vodka liefhebbers te voldoen. Ontdek ons uitgebreide assortiment vodka flessen en vodka pakketten, zorgvuldig samengesteld om kwaliteit en diversiteit te bieden. Daarnaast bieden we ook vodka proeverij pakketten aan, zodat je kunt genieten van een unieke proefervaring in het comfort van je eigen huis. Wil je meer leren over vodka? Onze website staat vol met informatieve content en achtergrondinformatie om je kennis te vergroten. Voor degenen die liever geen alcohol consumeren, hebben we ook alcoholvrije vodka producten beschikbaar.

Club Vodka onderscheidt zich door onze specialistische kennis over vodka. We zijn gepassioneerd en toegewijd om je een unieke en persoonlijke ervaring te bieden bij elke aankoop. Elke fles vodka die we aanbieden heeft een verhaal achter zich, en we delen graag die verhalen met jou. We streven naar uitmuntendheid in klantenservice, waarbij jouw tevredenheid altijd onze hoogste prioriteit heeft. Bovendien bieden we een uniek vodka aanbod met speciale flessen, voor diegenen die op zoek zijn naar iets extra bijzonders.

 

Club Vodka Community

Club Vodka is meer dan alleen een webshop; het is een warme community waar vodka liefhebbers samenkomen. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze gemeenschap, je verhalen te delen en te genieten van persoonlijke vodka verhalen en ervaringen. We hopen dat je geniet van je reis door de wereld van vodka met Club Vodka. Proost!

 

Zakelijk en particulier

Of je nu op zoek bent naar een relatiegeschenk, cadeau of mooi bedankje, bij Club Vodka ben je aan het juiste adres. Je kiest het gewenste geschenk (of vraagt hulp aan onze vodka kenners) en wij laten dit met gratis handgeschreven kaartje op locatie bezorgen!

 

Bedrijfsgegevens

Club Vodka

Helmholtzstraat 5 A

3316 GJ Dordrecht

Tel: +31 78 303 28 73

E-mail: [email protected]

BTW-nummer: NL861306211B01

KVK-nummer: 78216605