Red Army Vodka

Red Army Vodka AK-47 Giftset

Leuke vodka cadeauset in de vorm van een AK-47. Naast een AK-47 vodkadles bevat de legerkist ook 6 shotjes glazen en een granaat gevuld met heerlijke Poolse vodka.

€124,95

Red Army vodka - Red Army wodka

De naam Red Army Vodka kent een korte geschiedenis voordat deze tot stand kwam. In 1917 werd het rode leger opgericht door een groep verbannen Russische burgers, die samen streden voor een maatschappelijk doel. De wapens die zij wilde inzetten waren niet gebruikelijk. Dit waren namelijk hun onverbiddelijke inzet en vodka. De vodka gaf moed tijdens het vechten en verdoving voor de pijn. De vodka werd zo het levensbloed van het Red Army leger.

Om het leger te beheersen, wilde Joseph Stalin ze gelukkig houden. Hij besloot een nieuwe Russische Koninklijke vodka, met uitstekende kwaliteit op te richten. De vodka die toen gemaakt is werd vernoemd naar Red Army. Na de koude oorlog is de receptuur herontdekt en voor het grote publiek wereldwijd geproduceerd door Le Vecke Corporation.

Deze vodka heeft een uniek uiterlijk en brengt het karakter van de Red Army goed over. De verpakking bestaat uit een groene houten munitiebox, met daarin een glazen replica van het Russische geweer Ak-47. De vodka ‘fles’ is gevuld met één liter vodka, daarnaast zijn er nog 6 shotglazen bijgeleverd en een ‘granaat’ met kruidenlikeur. De smaak van de vodka is te omschrijven als fijn met subtiele noten van honing en vanille.

Deze vodka is geschikt voor de liefhebber zowel als de verzamelaar door zijn mooie houten kist. Of de vodka wel of niet gedronken word (dan mis je wat), de Red Army vodka is hoe dan ook een product dat niet te missen is. Je besteld hem bij ons!