Casaba Vodka 70cl

Casaba Vodka 70cl - De Hemelse Cassave Sensatie - "Enjoy Your Tropical Moment"

€29,95

De Unieke Smaak van Cassave Vodka


Ontdek de verrukkelijke wereld van Casaba Vodka, een drank die zijn naam ontleent aan het exotische Caribisch gebied. Gemaakt van de fijnste cassave, biedt deze vodka een onderscheidende smaakervaring die je zintuigen zal prikkelen. De zachte en verfijnde aroma's van deze tropische wortelgewas vormen de basis van een uniek distillatieproces dat resulteert in een verfijnde drank die je niet snel zult vergeten.
  • Cassave, de heldhaftige basis: De basis van Casaba Vodka is cassave, een veelzijdige plant die al eeuwenlang wordt gewaardeerd in de Caribische keuken. Met zijn subtiele zoetheid en aardse tonen, geeft cassave een karakteristieke smaak aan deze vodka. Ontdek de authentieke smaak van de tropen in elke slok.
  • Exotische distillatie: Het distillatieproces van Casaba Vodka is een kunst op zich. Door gebruik te maken van traditionele technieken en moderne innovaties, worden de unieke smaken van cassave gevangen en verfijnd. Elke druppel wordt zorgvuldig gedestilleerd om een uitgebalanceerde en zijdezachte vodka te creëren die elke smaakpapil betovert.