Crystal Head Vodka

Crystal head Vodka X DJ Paul Elstak Feyenoord Kampioen 2022/2023 Limited Edition 70CL + 2 Glazen

Ben jij een echte Feyenoord-fan en een liefhebber van Happy Hardcore en Freestyle beats? Dan is de limited edition Crystal Head Vodka X Paul Elstak fles iets wat je niet mag missen!

€124,95 €134,95
Crystal head Vodka + 2 glasses 70 cl in giftbox

Een perfect cadeau met de Crystal Head Vodka en twee shotglazen in een mooie giftbox om een feestje te maken.

€59,95 €64,95
Crystal head Aurora in Gift box 70 cl

De Crystal Head Aurora in Giftbox is niet alleen een leuk geschenk, maar ook leuk om zelf te drinken en te bewaren als decoratie!

€58,95
Crystal head Vodka Aurora 70 cl

De Crystal Head Aurora is mooie variant uit het assortiment die wel vijf keer gedistilleerd is.

€55,45
Crystal head Vodka Mini 5CL

Kleine flesjes Crystal Head zijn leuk als decoratie en handig mee te dragen in je zak of tas.

€6,75
Crystal head ONYX - 70 cl

Crystal Head ONYX is een heerlijk zachte vodka met hints van blauwe agave, citrus, groen gras en witte peper in een supergave zwarte schedelvormige fles.

€51,95
Crystal head Vodka Pride Limited Edition 70CL

Crystal Head Vodka is verheugd om de Pride Edition 70CL te introduceren, een fles die kunst, empowerment en sociale verandering omarmt.

€49,95
Crystal head in Gift Box 70CL

De Crystal Head Giftbox is niet alleen een leuk geschenk, maar ook leuk om zelf te drinken (en te bewaren als decoratie!)

€46,95
Crystal head Vodka Rainbow Edition

De Crystal Head Vodka Rainbow Edition is een kleurijk cadeau om te krijgen en te geven.

€49,95

Crystal Head vodka - Crystal Head wodka

Crystal Head Vodka is een merk wodka die wordt gestookt in de provincie Newfoundland and Labrador, te Canada. De wodka wordt geproduceerd door producent Globefill Inc. Het merk Crystal Head Vodka staat onder leiding van- en is opgericht door acteur Dan Aykroyd en de artiest John Alexander. De oprichting gebeurde in 2007.

Om tot de goede smaak te komen wordt de wodka vier keer gedistilleerd. Hierna wordt deze zeven keer gefilterd. Bij de laatste drie filteringen wordt gebruik gemaakt van “herkimer diamanten”. De flessen waar de wodka in gepresenteerd wordt is ontworpen door medeoprichter en kunstenaar John Alexander. De productie ervan wordt uitbesteed aan Bruni-glass, gevestigd in Milaan, te Italië.

Dan Aykroyd en John Alexander kwamen in 2007 op het idee om Crystal Head Vodka te gaan produceren. Dit had vooral de maken met het gebrek aan wodka zonder toegevoegde stoffen op de markt. Beide oprichters van Crystal Head waren erg gefascineerd van “The legend of the thirteen crystal skulls”. Hier is het design van de fles dan ook op gebaseerd. Het maken van de flessen ging echter niet zonder slag of stoot. Het heeft Bruni-glass dan ook twee jaar gekost om de perfecte versie van de fles te ontwikkelen. De eerste flessen Crystal Head werden verkocht in het zuiden van Californië, kort daarna werd hij ook beschikbaar in een aantal andere staten. In 2009 was de wodka te verkrijgen in de gehele V.S. en de rest van de wereld.

De productie van Crystal Head Vodka wordt door Globefill Inc. uitgevoerd in de distilleerderij “Rock Spirits” in Newfoundland. Bij de productie worden de granen 4 keer gedistilleerd tot 95% pure alcohol. Deze wordt dan met water teruggedrongen tot 40% alcohol. Hierna wordt de vloeistof 7 keer gefilterd, waarvan drie filteringen door middel van Herkimer diamanten. Dit filterproces zorgt ervoor dat de wodka zijn gladde smaak krijgt. De wodka van Crystal Head bevatten geen toegevoegde stoffen, is koosjer en glutenvrij.