Crystal head Vodka Pride Limited Edition 70CL

49,95
Crystal Head Vodka is verheugd om de Pride Edition 70CL te introduceren, een fles die kunst, empowerment en sociale verandering omarmt. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Crystal head
Inhoud:
70CL
Alcohol %:
40%
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Vodka
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Ontdek de Crystal Head Vodka Pride Edition 70CL - Een viering van kunst en diversiteit

Crystal Head Vodka is verheugd om de Pride Edition 70CL te introduceren, een fles die kunst, empowerment en sociale verandering omarmt. Als een merk dat LGBTQ+ creators wil ondersteunen, brengen we met trots de creatieve geest tot leven met deze limited edition fles. Door een uniek decoratieproces straalt de fles met trots en helderheid, wat de diversiteit en gelijkheid viert en vrijheid van expressie en creatief denken inspireert.

 

Het vloeibare goud van Crystal Head Vodka

De fles bevat onze bekroonde originele vodka, vier keer gedistilleerd van de hoogste kwaliteit Canadese maïs en geblend met zuiver water uit Newfoundland. Onze vodka wordt zeven keer gefilterd, waarvan drie keer door Herkimer diamanten. Crystal Head bevat geen suiker, additieven of gluten. Deze pure spirit wordt met trots gemaakt en biedt een buitengewone smaakervaring.

 

LHBTQ+

Met Crystal Head Vodka's toewijding aan het ondersteunen van LGBTQ+ gemeenschappen wereldwijd, kunt u er zeker van zijn dat uw aankoop een bijdrage levert aan voortdurende inspanningen voor educatie en ondersteuning. We zijn trots op onze vele partnerschappen met LGBTQ+ gemeenschappen over de hele wereld en nodigen u uit om deel uit te maken van onze missie door te genieten van de Pride Edition 70CL. Bestel vandaag nog en proef de smaak van trots en gelijkheid!