Royal Dragon Vodka

Royal Dragon Elite Lychee 70CL

Heerlijke lychee flavoured vodka, geniet van de tropische tonen in deze vodka.

€32,95
Royal Dragon Mini Set Giftpack 6x50ml

In de Royal Dragon mini Set zitten 6 verschillende soorten smaken van frisse tot zoete en nog veel meer.

€39,95 €49,95
Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka 3L

De één na grootste Royal Dragon fles is een genot voor het oog maar ook voor de mond!

€249,00
Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka 3L in Giftbox

Op zoek naar een groots cadeau? Dan zal deze Royal Dragon fles van 3 liter met giftbox zeker aan je verwachtingen voldoen!

€319,00
Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka 6L

De grootste Royal Dragon fles die er is. Geniet van deze exclusieve vodka.

€499,00
Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka 6L in Giftbox

Wil je een echt exclusief cadeau geven of jezelf eens trakteren? Dan is Royal Dragon van 6 liter in giftbox één van de beste keuzes die je kan maken.

€599,00

Royal Dragon vodka - Royal Dragon wodka

Royal Dragon is een uniek Vodka-concept met een andere aanpak, waarbij de beste ingrediënten uit de hele wereld worden gecombineerd: superieure 5 x gedistilleerde wodka, Zwitsers goud, de Aziatische draak, diamanten uit België, Italiaanse verpakking en een Nederlands design. Royal Dragon Vodka maakt indruk. Dit geldt voor zowel de smaak van de spirit als voor de prachtige verpakkking en fles waarin de vodka gekocht kan worden.

Royal Dragon beschrijft zichzelf als "de ultieme Premium Vodka". Een beperkt verkrijgbare vodka, uitsluitend gedistilleerd met een Russische formule van de beste winteroogstrogge. Om de elementaire zachtheid en zuiverheid te bereiken, is Royal Dragon vodka maar liefst vijf keer gedestilleerd. Dit gebeurt nog altijd met behulp van een eeuwenoude koperen pot. Royal Dragon zal altijd de toewijding houden om het ultieme smaakpalet en een buitengewone ervaring voor de consument te creëren.  

Royal Dragon levert heerlijke, gebalanceerde vodka's in de volgende reeksen: The Elite, The Elite Flavours, The Imperial, The Good Luck Special Edition en The Emperor 888.