Royal Dragon Vodka

Royal Dragon vodka - Royal Dragon wodka

Royal Dragon is een uniek Vodka-concept met een andere aanpak, waarbij de beste ingrediënten uit de hele wereld worden gecombineerd: superieure 5 x gedistilleerde wodka, Zwitsers goud, de Aziatische draak, diamanten uit België, Italiaanse verpakking en een Nederlands design. Royal Dragon Vodka maakt indruk. Dit geldt voor zowel de smaak van de spirit als voor de prachtige verpakkking en fles waarin de vodka gekocht kan worden.

Royal Dragon beschrijft zichzelf als "de ultieme Premium Vodka". Een beperkt verkrijgbare vodka, uitsluitend gedistilleerd met een Russische formule van de beste winteroogstrogge. Om de elementaire zachtheid en zuiverheid te bereiken, is Royal Dragon vodka maar liefst vijf keer gedestilleerd. Dit gebeurt nog altijd met behulp van een eeuwenoude koperen pot. Royal Dragon zal altijd de toewijding houden om het ultieme smaakpalet en een buitengewone ervaring voor de consument te creëren.  

Royal Dragon levert heerlijke, gebalanceerde vodka's in de volgende reeksen: The Elite, The Elite Flavours, The Imperial, The Good Luck Special Edition en The Emperor 888.