Absolut Vodka

Absolut Vodka 1 Liter

Een 1 liter fles van de heerlijke vodka uit Åhus, Zuid-Zweden. Geniet nu van één van s'werelds grootste vodka merken.

€18,50
Absolut Vodka 70CL

Een heerlijke fles Absolut Vodka van het standaard formaat. Oud en vertrouwd, maar altijd lekker.

€13,50
Absolut Vodka 35CL

Een heerlijke vodka uit Zuid-Zweden. Absolut vodka is gemaakt zonder toegevoegde suikers en is een waar genot voor jouw smaak papillen.

€8,95
Absolut Vodka 5CL

Een mini flesje Absolut vodka zorgt altijd voor veel plezier!

€2,65
Absolut ELYX 70CL

Een heerlijke wintergraan vodka uit Zweden. Geniet van Absolut Elyx

€39,95
Absolut Citron 70CL

Absolut vodka met een twist! De traditionele Absolut vodka met een heerlijke citroen smaak.

€16,50
Absolut Kurant 70CL

Vodka met een heerlijke zwarte bosbessen smaak.

€16,50
Absolut Lime 70CL

Limoen gecombineerd met vodka, je denkt er misschien niet gelijk aan maar lekker is het zeker

€16,50
Absolut Raspberri 70CL

Houd je van vodka en houd je van frambozen? Dan is dit de perfecte mix van de twee!

€18,95
Absolut Vanilia 70CL

Een heerlijke, flavoured, vanille vodka van Absolut.

€16,50
Absolut Flavours 5x5 CL

Absolut Mixed Flavours is een pakket dat bestaat uit 5 kleine flesjes a 5 CL met verschillende smaken van Absolut. Perfect om cadeau te doen of juist om te ontdekken welke smaak het beste bij je past.

€13,50
Absolut Absolut Vodka Love Edition - 70cl

Deze Special Edition van Absolut Vodka kunt u natuurlijk niet aan u voorbij laten gaan! De vertrouwde smaak die Absolut te bieden heeft, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Make love not war!

€18,49
Absolut Absolut Vodka Love 4all - 1 L

Wauw! Heb jij deze limited edition van Absolut al gespot! Nu verkrijgbaar bij Club-Vodka. Dit is de Love 4 all edition! De boodschap is in elk geval duidelijk. Verspreid de liefde! Deze fles heeft een inhoud van 1 liter en de fles in gehuld in vrolijke zo

€24,49

Absolut vodka - Absolut Wodka 

Het wereldbekende merk ‘Absolut Vodka’ is echter niet in Polen maar in Åhus ontstaan, een plaats in het zuiden van Zweden. Absolut Vodka is ontstaan nadat L.O. Smith’s een nieuwe destillatiemethode ontwikkelde. De concurrerende producenten in Zweden gebruikten destijds kruiden om de onzuiverheden te verwijderen maar dit was erg slecht voor de gezondheid. Met de destillatiemethode van L.O. Smith’s in 1879 werden de onzuiverheden op een natuurlijke manier verwijderd zonder dat het karakter van de grondstoffen verdwenen.

In 1979 ging het eerste 100% natuurlijke en glasheldere vodka op deze destillatiemethode de wijde wereld in, United States om precies te zijn. Ondanks dat het merk wereldbekend is geworden, wordt de vodka nog dagelijks gedestilleerd in Åhus door ongeveer driehonderd medewerkers. De vodka wordt gemaakt van harde wintergraan dat afkomstig is van een veld nabijgelegen.

Het water komt uit een lokale diepe bron en zelfs de glazen fles komt uit Åhus. Dit proces en destillatiemethode wordt ook wel “One Source” genoemd. Eén locatie, één graansoort, één waterbron en één reden waarom iedere fles Absolut Vodka hetzelfde authentieke karakter en smaakt heeft wereldwijd.

Elke dag wordt het destillatieproces verbeterd om jou de beste kwaliteit vodka met 100% natuurlijke ingrediënten te garanderen. Ondanks de productie in Åhus wordt gedaan, zit het hoofdkantoor tegenwoordig gevestigd in Stockholm.

Door de continue innovatie heeft de Absolut vodka heeft een unieke smaakbeleving gekregen. De vodka rust op geroosterde eik. Dit geeft het een nieuw karakter van een licht en gladde textuur met vleugjes van vanille, karamel en geroosterde eik. Doordat de vodka een neutrale geur en smaak bevat, zijn ze ideaal om te gebruiken voor mixdrankjes of heerlijke cocktails. Om haar klanten tegemoet te komen met boordevol inspiraties, heeft Absolut al meer dan 3.500 cocktail video’s en tutorials geplaatst op YouTube. Als laatste heeft Absolut Vodka naast haar klassieke assortiment ook een premium assortiment: Absolut Elyx.

 

Vodka van Absolut kopen

Wodka van Absolut koop je via Club Vodka. Ben je op zoek naar een Absolut vodka en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!