Belvedere Bespoke 175CL

Exclusief bij Club Vodka: De Belvedere Bespoke geleverd binnen 1 dag. (Als enige in Nederland)
Bij de Belvedere Bespoke krijg je de optie om de fles te personaliseren met een eigen boodschap .

€139,95 €149,95
Belvedere Pure 1,75 Liter

Genoeg vodka voor jou en je vrienden. Met deze fles van 1,75L kom je de avond wel door!

€89,00 €94,50
Belvedere Pure 6 Liter

Wil jij echt uitpakken? Dan heb jij deze gigantische zes liter fles Belvedere Pure echt nodig!

€319,00 €325,00
Belvedere Pure 70CL

De luxueuze en verfijnde Belvedere Pure vodka, de vodka is zo puur dat je gemakkelijk door de fles heen kan kijken.

€29,90

Premium Vodka

Een aantal van de beste vodka's ter wereld zijn op deze pagina's te vinden. De premium vodkas bestaat nu vooral uit hele grote en bekende namen. Zo gaat het gerucht dat Belvedere het segment van ‘premium vodka’ heeft gecreëerd. Alle merken die op deze pagina staan hebben allemaal meegeholpen aan het imago van de vodkas. Vodka is zelf zo populair dat er elk jaar wereldwijd 4,5 miljard liter wordt gedronken aan vodka, dit is ongeveer 20% van de totale consumptie van gedestilleerde dranken. De premium vodka’s die wij aanbieden zijn: Grey Goose (Frankrijk), Belvedere (Polen), Beluga (Siberië), Outer Space (Amerika) en Cîroc (Frankrijk).

Wat is 'Premium Vodka'?

Wat een vodka 'premium vodka' maakt heeft niet zozeer veel te maken met de smaak van de vodka, want vodka moet nagenoeg altijd smaakloos zijn, maar meer met een aantal andere factoren zoals:

     •   De bron van de ingrediënten;
     •   De manier van distilleren;
     •   Manier van filtreren;
     •   De verpakking/fles.

De Poolse vodka, Belvedere

Alhoewel vodka nagenoeg geen smaak heeft, zijn er natuurlijk wel een aantal subtiele verschillen waar te nemen bij het proeven van vodka's, zo staat Grey Goose bekend om zijn verfijnde en zijdezachte smaak, en staat Belvedere bekend om zijn pure en soepele smaak. Een leuk feitje over Belvedere is dat het ‘mooi om te zien’ betekent en wat is het toch toevallig dat die ook zo lekker smaakt! Belvedere wordt gemaakt op basis van twee ingrediënten, namelijk rogge en water. Er zijn geen andere ingrediënten toegevoegd, zo krijg je dus een simpele, pure, en bovenal verfijnde vodka. De rogge die wordt gebruikt in Belvedere is afkomstig van lokale boeren, waarmee Belvedere ook de lokale economie steunt.

Houd je van cocktails? Dan is Belvedere altijd een goede keuze, want met Belvedere kan je heerlijke cocktails maken. Neem anders een kijkje op onze blog, zo kan je leuke informatie opdoen over lekkere cocktails, maar ook welke vodka's ideaal zijn voor een goede cocktail Zo hebben we voor jou ook al twee flessen samengesteld die ideaal zijn voor een goede cocktail!