Vodka 1,75 Liter Vodka Flessen

Belvedere Pure 1,75 Liter

Genoeg vodka voor jou en je vrienden. Met deze fles van 1,75L met verlichting kom je de avond wel door!

€108,95 €110,95
Belvedere Bespoke Silver Saber Night Edition 1.75 Liter

Je Belvedere Bespoke vodka personaliseren met een naam of boodschap. Ideaal om weg te geven als cadeau.

€139,95 €149,95
Belvedere Belvedere Vodka Midnight Edition - 1.75 L

Een uniek fles van Belvedere die zeker niet in de collectie mag ontbreken! Deze Midnight Edition is perfect voor een nachtelijk feestje met vrienden of met je geliefde. Een unieke fles met de smaak die je van Belvedere gewend bent.

€129,95
Pravda Vodka 1,75 Liter

Laat iedereen zien hoe mooi deze fles is met de grote 1.75L fles.

€43,95

175 CL vodka fles kopen

Is 1,5L toch nét niet groot genoeg voor je, maar is 3 liter overkill? Dan komt het met deze XL flessen van 1.75 liter toch nog goed! Flessen van 1,75 liter kom je niet zo vaak tegen, wat ze ook toch wel een klein beetje speciaal maakt. Er zit genoeg in de fles om zelf van te genieten, maar je hebt heus ook wel genoeg om te delen en genieten met anderen en zo een leuke, gezellige avond te hebben. maar er zit ook genoeg in de fles om met anderen te kunnen genieten van een leuke, gezellige avond. De 175CL flessen zijn ook geschikt als cadeau, mensen staan vaak versteld wanneer ze opeens als verrassing zo'n grote fles voor hun neus zien staan.

Grote vodka fles 1,75L kopen

Dit is misschien wel een grote fles, maar je kan ook uitgaan dat de smaak van de vodka net zo goed is als de kleinere varianten! Zo weet je altijd wat je kan verwachten.

Soorten vodka 1,75L

    •   Belvedere;
    •   Pravda;
    •   Ciroc.

Club Vodka is jouw vodka specialist. Je koopt bij ons de lekkerste en meest exclusieve vodka's. Staat jouw gewenste vodka er niet bij? Dan kan je altijd gerust contact met ons opnemen via onze mail, [email protected], en dan kijken wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen.