Calmhead Vodka - Online bestellen bij Club Vodka

Calmhead Black Vodka 70CL

Calmhead Black Vodka is een unieke en opvallende drank die is gemaakt van een infusie van verschillende zwarte vruchten.

€25,99
Calmhead Pure Vodka 70CL

Calmhead Pure Vodka is een exclusief drankje dat met zorg is gemaakt van hoogwaardige Poolse gerst.

€25,99

Calmhead Vodka - Online bestellen bij Club Vodka

Calmhead is een merk vodka dat bekend staat om zijn unieke smaak en de bewuste keuzes die het bedrijf maakt in de productie van de wijn. Het merk is opgericht in 2016 en heeft sindsdien een aantal awards gewonnen voor de kwaliteit van zijn vodka.

Calmhead vodka wordt gemaakt van 100% biologische graansoorten, zoals gerst en tarwe, en wordt gedistilleerd in kleine hoeveelheden om de kwaliteit te waarborgen. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maakt gebruik van duurzame verpakkingen en energiebesparende technologieën in de productieproces.

De smaak van Calmhead vodka wordt omschreven als zacht en rond, met tonen van bloemigheid en een vleugje vanille. Het is ook licht gefilterd om het smaakprofiel te verfijnen en een gladde afdronk te behouden.

 

Online Calmhead vodka bestellen

Bestel je favoriete fles Calmhead vodka snel en eenvoudig bij Club Vodka. Bestel je het voor 16:00? Dan verzenden wij jouw fles vandaag nog. Geniet van de heerlijke vodka van Calmhead of geef een fles cadeau. Dan kunnen wij er naar wens een handgeschreven boodschap aan toevoegen. Een perfect cadeau voor de échte vodka liefhebber!