Ciroc Vodka

Ciroc Red Berry 70CL

Heerlijke rode bessen gemixt met vodka. Een genot voor je smaakpapillen.

€26,95 €29,95
Ciroc Peach 70CL

Een sappige perzik smaak met een hint van fruit.

€26,95
Ciroc Coconut 70CL

Vijf keer gedistilleerd om een hoge kwaliteit te waarborgen, om vervolgens gemixt te worden met kokosnoot en tropische smaken.

€24,90

Ciroc vodka - Ciroc wodka

De Cîroc is een ultra-premium vodka. Voor premium klanten die op zoek zijn naar dat beetje extra in hun levensstijl, luxe en beleving. Cîroc wordt in tegenstelling tot de meeste vodka’s niet van graan of maïs gemaakt, maar van de beste druiven in Frankrijk. De vodka bevat hierdoor geen gluten, ideaal als je een glutenallergie hebt.

De Cîroc heeft haar kwalitatieve proces en recept te danken aan de expertise en vakmanschap van meer dan een eeuw wijn maken. Dit is terug te proeven doordat de vodka een aroma van citrusvruchten bevat die bijdraagt aan de ronde afdronk met een knapperige bite. Verder heeft de vodka een vleugje fruitigheid dat effect gaat gepaard met een kleine hoeveelheid van een vodka-geur met tonen van vanille. Dit maakt Cîroc tot een zeer gewaardeerde vodka die tot de bekendste vodka’s van het moment hoort.  

Voor het proces van de vodka worden de beste Franse Mauzuac Blanc en Ugni Blanc druiven geselecteerd waar eerst wijn van wordt gemaakt. Deze druiven groeien in Gaillac en in de Cognac regio’s van Frankrijk. Zij staan bekend om hun rijke en diepe smaak. De Ugni Blanc druiven vinden in de eerste vier destillaties plaats in een roestvrijstalen batch, terwijl de Mauzac Blanc druiven continue worden gedestilleerd in koper. De laatste destillatie wordt uitgevoerd in een op maat gemaakte, traditionele Armagnac stijl koperen batch in de historische destilleerderij Chevancheuax. Deze plaats ligt in het Zuiden van Frankrijk.

Nadat Cîroc werd geïntroduceerd voor het publiek op diverse nachtclubs met populaire stedelijke beroemdheden in steden als Atlanta en Miami, steeg de naamsbekendheid en verkoopcijfers fors. Dit was het begin van de beroemde ultra-premium vodka.

In 2007 heeft Cîroc zelfs een merkambassadeur gekregen. De wereldberoemde artiest Sean “Diddy” Combs, ook wel “P.Diddy” genoemd werd de merkambassadeur om jaarlijks 40.000 exemplaren te verkopen. Mede hierdoor, werd Cîroc hetzelfde jaar nog uitgeroepen tot de “Officiële Vodka van het nieuwe jaar. 

Het klassieke assortiment van Cîroc bestaat uit de pure vodka, rode bessen, kokosnoot en perzik. Later zijn er meer smaken aan de collectie toegevoegd zoals: vanille, mango, appel, ananas en amaretto. Cîroc heeft als moederbedrijf van Diageo tot 2012 maar liefst 2,1 miljoen in 5 jaar verkocht waardoor het is uitgeroepen tot de tweede Ultra Premium Wodka in de wereld!