Cocktail Pakket Espresso Martini

Ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen met een unieke twist? Ontdek ons Espresso Martini Cocktailpakket, een meesterlijke combinatie van Nemirof Vodka en Café Marakesh die je zintuigen zal prikkelen.

€39,95
Moscow Mule Cocktail Pakket

Ontdek onze Moscow Mule cocktail kit met Nemiroff Vodka, Ginger Beer en gedroogde limoenschijven. Geniet van verfrissing en smaak in één pakket!

€29,95
Grey Goose Vodka 70cl met Red Bull Pakket

Grey Goose Vodka 70cl met Red Bull Pakket

€52,45
Belvedere Vodka 70cl met Red Bull Pakket

Belvedere Vodka 70cl met Red Bull Pakket

€49,95 €54,95
Belvedere Cocktail box

Een super toffe Belvedere Cocktail box! In de box zit een fles Belvedere van 70 cl, een gingerbeer en 2 bijpassende glazen. Alleen zelf nog een limoentje toevoegen en je hebt een heerlijke cocktail!

€44,99

Vodka Cocktail set Kopen

Wij snappen dat het soms niet altijd even makkelijk is om een cocktail te maken. Wat voor cocktail kies je? Wat heb je er precies allemaal voor nodig? Wij helpen je hiermee een beetje op weg! Bij Club Vodka kan je keuzen tussen de leukste cocktail sets. Wij leveren de benodigdheden en alles wat jij nog hoeft te doen is de dranken in te schenken en eventueel de cocktail garneren.

 

Maak je eigen Cocktail

Zo kan je met de Belvedere Vodka Martini cocktail set The Official 007 Martini maken! Zoals 007 zelf zou zeggen: "Shaken, not stirred". Organiseer een leuke cocktailavond en waan jezelf als Agent 007. Op onze blog kan je lezen hoe je een Official 007 Martini maakt! Ligt Martini jou niet zo, of heb je liever iets anders? Dan is onze Belvedere box om een vodka tonic misschien wel perfect! De Belvedere Cocktail Box Bevat een fles Belvedere van 70cl, gingerbeer, en 2 mooie glazen die ideaal zijn om een cocktail te maken. Voeg nog wat garnering toe en je hebt een perfecte cocktail.

Natuurlijk zijn dit niet de enige cocktail die je kan maken, zo kan je zelf altijd nieuwe ideeën uitproberen en opzoeken, maar hebben wij ook nog meer blogs, zo vertellen wij jou wat wij de drie beste vodka cocktails vinden! De mogelijkheden zijn eindeloos met de cocktail sets van Club Vodka.