Belvedere Cocktail box

44,99
Een super toffe Belvedere Cocktail box! In de box zit een fles Belvedere van 70 cl, een gingerbeer en 2 bijpassende glazen. Alleen zelf nog een limoentje toevoegen en je hebt een heerlijke cocktail! Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Levertijd:
1 - 3 werkdagen.

Informatie

Belvedere stay at home cocktail kit

Ben jij een echte cocktail liefhebber? Dan mag deze unieke cocktail kit absoluut niet ontbreken! Bij Club Vodka hebben we deze box exclusief verkrijgbaar voor slechts €44.99. Een koop je om te kopen maar een musthave om te hebben! De inhoud van de box bedraagt het volgende:

- 1x Belvedere pure 70 cl

- 1x Gingerbeer

- 2x highball frosted glasses

- Heerlijke cocktail recepten!

Let op: deze box is tijdelijk verkrijgbaar. Op is dus ook echt op! 

 

Vodka Belvedere

Poolse vodka van het merk Belvedere wordt inmiddels al meer dan 600 jaar op traditionele wijze geproduceerd. Aan de premium vodka van Belvedere worden geen suikers en kunstmatigheden toegevoegd. De vodka wordt vervolgens vier keer gedistilleerd. Vodka van Belvedere staat daarnaast bekend om haar duurzaamheidsagenda met een vermindering van CO2-uitstoot van 42%. Hiervoor heeft Belvedere vodka een officiële erkenning van de Europese commissie gekregen. Wil je meer zien van Vodka Belvedere? Bekijk dan ons gehele assortiment: Vodka Belvedere.