(0)

Belvedere Single Estate Rye Smogóry Forest 70CL

Merk :
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
€44,90 Incl. btw

Specificaties

Inhoud: 70CL Alcohol %: 40
Smaaktype: Hartig Categorie: Special Vodka
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags

Deze Belvedere vodka wordt gemaakt van de Diamond Dankowski Rye (rogge). Deze rogge heeft een nóg hogere kwaliteit dan de Golden Dankowski Rye welke wordt gebruikt voor het maken van Belvedere Pure. De destilleer processen zijn identiek maar de afkomst van de rogge verschilt en dit brengt een unieke smaak met zich mee.

In het verre westen van Polen ligt een bosrijk merengebied en in dit gebied heeft boer Andrzej Babiak zijn boerderij. Op deze boerderij verbouwd hij de Diamond Dankowski Rye speciaal voor deze vodka. Vanwege de lage ligging van deze regio waait er vaak een vochtige Atlantische wind. Daarnaast zijn de zomers lang en de winters mild. Dit geeft een unieke smaak aan de rogge welke ook in deze vodka is terug te vinden. Het resulteert in een hartige vodka wat herinnert aan de bosrijke omgeving waar de rogge oorspronkelijk is verbouwd.

Deze unieke vodka komt in een speciaal ontworpen fles met een inhoud van 70CL. Op deze fles is het verhaal van oorsprong terug te lezen zodat u altijd terug kunt vinden wat deze vodka zo bijzonder maakt.

Inhoud: 70CL
Alcohol %: 40
Smaaktype: Hartig
Belvedere Single Estate Rye Smogóry Forest 70CL heeft 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen