Belvedere Single Estate Rye Smogóry Forest 70CL

52,95
Met ingrediënten uit een bos nabij de plek Smogóry is deze vodka van zeer hoge kwaliteit. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Belvedere
Inhoud:
70CL
Alcohol %:
40
Smaaktype:
Hartig
Categorie:
Special Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Belvedere Smogóry Forest 70CL

Deze Belvedere vodka wordt gemaakt van de Diamond Dankowski Rye (rogge). Deze rogge heeft een nóg hogere kwaliteit dan de Golden Dankowski Rye welke wordt gebruikt voor het maken van Belvedere Pure. De destilleer processen zijn identiek maar de afkomst van de rogge verschilt en dit brengt een unieke smaak met zich mee.

In het verre westen van Polen ligt een bosrijk merengebied en in dit gebied heeft boer Andrzej Babiak zijn boerderij. Op deze boerderij verbouwd hij de Diamond Dankowski Rye speciaal voor deze vodka. Vanwege de lage ligging van deze regio waait er vaak een vochtige Atlantische wind. Daarnaast zijn de zomers lang en de winters mild. Dit geeft een unieke smaak aan de rogge welke ook in deze vodka is terug te vinden. Het resulteert in een hartige vodka wat herinnert aan de bosrijke omgeving waar de rogge oorspronkelijk is verbouwd.

Deze unieke vodka komt in een speciaal ontworpen fles met een inhoud van 70CL. Op deze fles is het verhaal van oorsprong terug te lezen zodat u altijd terug kunt vinden wat deze vodka zo bijzonder maakt.

 

Belvedere vodka

Belvedere Vodka is een bekend vodka merk dat al meer dan 600 jaar wordt geproduceerd op de traditionele Poolse vodka wijze. Belvedere vodka is een premium vodka die geproduceerd wordt van rogge, graan en aardappel. Er worden geen suikers en kunstmatigheden aan toegevoegd. De vodka wordt vier keer gedistilleerd om de balans tussen karakter en puurheid te creëren. Belvedere vodka is ook een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en een betere wereld. Zo heeft de Europese commissie Belvedere erkent voor haar duurzaamheidsagenda met een vermindering van de CO2-uitstoot met 42% sinds 2012. Wil je meer weten over dit merk en wat Belvedere allemaal nog meer in petto heeft? Bekijk het assortiment: Belvedere vodka.