Belvedere Single Estate Rye Lake Bartezek 70CL

52,95
Gemaakt uit Diamond Dankowski rogge is deze Belvedere vodka van NOG hogere kwaliteit dan de reguliere Belvedere Vodka Pure! Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Belvedere
Inhoud:
70CL
Alcohol %:
40
Smaaktype:
Fresh
Categorie:
Special Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Belvedere Lake Bartezek 70CL

Deze Belvedere vodka wordt gemaakt van de Diamond Dankowski Rye (rogge). Deze rogge heeft een nóg hogere kwaliteit dan de Golden Dankowski Rye welke wordt gebruikt voor het maken van Belvedere Pure. De destilleer processen zijn identiek maar de afkomst van de rogge verschilt en dit brengt een unieke smaak met zich mee.

In het hoge koude noorden van Polen ligt het meer ‘Bartezek’ en aan de westelijke oevers van dit meer ligt de boerderij van boer Jan Skwierawski. Deze boerderij is volledig gericht op het produceren van het Diamond Dankowski Rye (rogge) welke speciaal wordt verbouwd voor deze vodka. Door de koude strenge winters en de bijzondere omgeving krijgt dit rogge een speciale smaak met zich mee. Deze smaak wordt overgedragen aan de vodka waardoor het een uniek frisse vodka is wat de omgeving van oorsprong goed representeert.

Deze unieke vodka komt in een speciaal ontworpen fles met een inhoud van 70CL. Op deze fles is het verhaal van oorsprong terug te lezen zodat u altijd terug kunt vinden wat deze vodka zo bijzonder maakt.

 

Belvedere vodka

Belvedere Vodka is een bekend vodka merk dat al meer dan 600 jaar wordt geproduceerd op de traditionele Poolse vodka wijze. Belvedere vodka is een premium vodka die geproduceerd wordt van rogge, graan en aardappel. Er worden geen suikers en kunstmatigheden aan toegevoegd. De vodka wordt vier keer gedistilleerd om de balans tussen karakter en puurheid te creëren. Belvedere vodka is ook een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en een betere wereld. Zo heeft de Europese commissie Belvedere erkent voor haar duurzaamheidsagenda met een vermindering van de CO2-uitstoot met 42% sinds 2012. Wil je meer weten over dit merk en wat Belvedere allemaal nog meer in petto heeft? Bekijk het assortiment: Belvedere vodka.