(0)

Belvedere Single Estate Rye Lake Bartezek 70CL

Merk :
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
€44,90 Incl. btw

Specificaties

Inhoud: 70CL Alcohol %: 40
Smaaktype: Fresh Categorie: Special Vodka
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags

Deze Belvedere vodka wordt gemaakt van de Diamond Dankowski Rye (rogge). Deze rogge heeft een nóg hogere kwaliteit dan de Golden Dankowski Rye welke wordt gebruikt voor het maken van Belvedere Pure. De destilleer processen zijn identiek maar de afkomst van de rogge verschilt en dit brengt een unieke smaak met zich mee.

In het hoge koude noorden van Polen ligt het meer ‘Bartezek’ en aan de westelijke oevers van dit meer ligt de boerderij van boer Jan Skwierawski. Deze boerderij is volledig gericht op het produceren van het Diamond Dankowski Rye (rogge) welke speciaal wordt verbouwd voor deze vodka. Door de koude strenge winters en de bijzondere omgeving krijgt dit rogge een speciale smaak met zich mee. Deze smaak wordt overgedragen aan de vodka waardoor het een uniek frisse vodka is wat de omgeving van oorsprong goed representeert.

Deze unieke vodka komt in een speciaal ontworpen fles met een inhoud van 70CL. Op deze fles is het verhaal van oorsprong terug te lezen zodat u altijd terug kunt vinden wat deze vodka zo bijzonder maakt.

Inhoud: 70CL
Alcohol %: 40
Smaaktype: Fresh
Belvedere Single Estate Rye Lake Bartezek 70CL heeft 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen