Belvedere Vodka

Belvedere Vodka 70cl met Red Bull Pakket

Belvedere Vodka 70cl met Red Bull Pakket

€49,95 €54,95
Belvedere Pure 6 Liter

Belvedere 6L fles. De grootste fles vodka van Belvedere. Een exclusieve fles met de kenmerkende heerlijke zachte vodka.

€379,95
Belvedere Pure 3 Liter

De één-na-grootste Belvedere Pure fles. Deel het samen met je vrienden en geniet van een lange, gezellige avond.

€184,95
Belvedere Pure 1,75 Liter

Genoeg vodka voor jou en je vrienden. Met deze fles van 1,75L met verlichting kom je de avond wel door!

€97,95 €104,95
Belvedere Pure Organic 70CL

De luxueuze en verfijnde Belvedere Pure Organic vodka, de vodka is zo puur dat je gemakkelijk door de fles heen kan kijken.

€35,95 €41,95
Belvedere Pure 20CL

Een 'mini' Belvedere Pure fles, iets kleiner, maar net zo lekker.

€12,95
Belvedere Bespoke Silver Saber Night Edition 1.75 Liter

Je Belvedere Bespoke vodka personaliseren met een naam of boodschap. Ideaal om weg te geven als cadeau.

€139,95 €149,95
Belvedere pear & ginger

Deze vodka belvedere reflecteert de heerlijke smaken van pear & ginger.

€42,95
Belvedere lemon & basil

Deze vodka belvedere reflecteert de heerlijke smaken van lemon & basil.

€42,95
Belvedere blackberry & lemongrass

Deze vodka belvedere reflecteert de heerlijke smaken van blackberry & lemongrass.

€42,95
Belvedere Smogóry Forest 70CL

Met ingrediënten uit een bos nabij de plek Smogóry is deze vodka van zeer hoge kwaliteit.

€52,95
Belvedere Lake Bartezek 70CL

Gemaakt uit Diamond Dankowski rogge is deze Belvedere vodka van NOG hogere kwaliteit dan de reguliere Belvedere Vodka Pure!

€52,95
Belvedere Belvedere Heritage - 70 CL

De Belvedere Heritage 176 is een comlexe, volle maar hele rijke vodka. Deze vodka is gemaakt op traditionele wijze. De Heritage smaakt zoet en nootachtig met tonen van piment, honing en walnoot.

€44,95
Belvedere Pure in Giftbox 70CL

De luxueuze en verfijnde Belvedere Pure vodka, nu ook in giftbox.

€35,90
Belvedere Belvedere Vodka Midnight Edition - 1.75 L

Een uniek fles van Belvedere die zeker niet in de collectie mag ontbreken! Deze Midnight Edition is perfect voor een nachtelijk feestje met vrienden of met je geliefde. Een unieke fles met de smaak die je van Belvedere gewend bent.

€129,95
Belvedere Belvedere Vodka Laolu - 1 L

Een te gekke collectors item van de Belvedere special editions die je zeker in huis moet hebben! Ontworpen door de Nigeriaanse Arties Laolu Sebanjo.

€39,95
Belvedere Cocktail box

Een super toffe Belvedere Cocktail box! In de box zit een fles Belvedere van 70 cl, een gingerbeer en 2 bijpassende glazen. Alleen zelf nog een limoentje toevoegen en je hebt een heerlijke cocktail!

€44,99
Belvedere Belvedere Pure Hero By John Legend - 1L

Een prachtige edition van Belvedere! Met deze fles steun je namelijk stichtingen die zich inzetten tegen AIDS in Afrika!

€39,99
Belvedere Ginger Zest - 70 cl

Belvedere Ginger Zest wordt gemaakt door echte Chinese gember, Spaanse citroenen en Zuid-Afrikaanse grapefruits onder te dompelen in de kenmerkende wodka van Belvedere

€36,95
Belvedere Pink Grapefruit 70CL

Houd je van grapefruit, en houd je van vodka? Dan is dit jouw ideale vodka.

€38,95
Belvedere Vodka Intense - 1 L

Belvedere is de meeste brutale versie van de Belvedere collectie die jij je maar kunt bedenken! De inhoud van de fles is 1 liter en bevat 50% alcohol.

€54,99
Belvedere Pure 5CL

Ontdek de weelde van Belvedere Pure 5CL, de kleinste variant nu bij Club-Vodka.nl. Ervaar de ongeëvenaarde zuiverheid van deze met zorg vervaardigde miniatuurfles en voeg een vleugje luxe toe aan je proefervaring. Bestel nu en proost op kwaliteit!

€5,45

Belvedere vodka - Belvedere wodka

Belvedère is vernoemd naar de Belweder Palace in Warschau. Belvedère met de letterlijke vertaling: “mooi om te zien”, wordt al meer dan 600 jaar geproduceerd op de traditionele Poolse vodka wijze.

Het wordt handgemaakt van superieure Poolse Dankowskie Gold rogge en Artesian water. De rogge heeft van nature zo’n romige, volle en intense smaak dat het ongefilterd wordt verwerkt om de intense smaakvolle drank te behouden. De Belvedère Vodka bevat geen additieven zoals suikers, kunstmatigheden en wordt gefilterd met het zuiverste Artesian water.

Om de uitmuntende balans te creëren tussen karakter en puurheid wordt de vodka viermaal gedestilleerd. De vodka wordt herkend door aroma’s van vanille en rogge met een zachte alcohollucht dat zeer aangenaam is en lang van duur.

Al sinds 1910 wordt Belvedère gedestilleerd in kleine batches in de destilleerderij Polmos Zyrardów. Deze productie zit gevestigd in het hart van Polen, westen van Warschau. Om de kwaliteit te garanderen bij elke druppel in de vodka fles, wordt de hele partij productie afgekeurd als er een kleine oneffenheid wordt gevonden.

De Belvedère Vodka heeft meerdere prijzen en awards gewonnen te danken aan haar superieure kwaliteit. De vodka heeft onder andere prijzen gewonnen bij Vodka Masters en TheFiftyBest.com Vodka Awards. Verder heeft International Spirits Challenge Belvedère drie jaar op een rij toegekend tot 'Vodka Producer of the Year' en mag zich daarom één van de beste vodka’s ter wereld noemen. 

Verder zet Belvedère Vodka haar in voor een goeddoel: “Global Fund” om HIV en aids in Afrika te bestrijden. De helft van de winst uit de verkoop van Red limited edition flessen gaat hier naar toe. Als resultaat dat 30.000 Hiv-positieve vrouwen zijn voorzien van toegang tot levensreddende ARV-behandeling die de overdracht van HIV tegen hun kinderen stopt in vijf jaar tijd. Belvedère Vodka zet zich in voor een aids-Free Generation en ze zijn nu dichterbij dan ooit.