Belvedere Summer Limited Edition 70CL

39,50
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Belvedere
Inhoud:
70CL
Alcohol %:
40% vol
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Premium Vodka
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Belvedere Summer Limited Edition 70CL

Ontdek de Belvedere Summer Limited Edition!

Deze vodka van Belvedere is geïnspireerd door een oase aan het strand, midden in de natuur. Deze limited edition nodigt je uit om de zomer op zijn allerbest te ervaren. Dit alles dankzij de uitzonderlijke smaak van Belvedere Vodka.

Al meer dan 600 jaar wordt in Polen vodka gemaakt. Dat proef je! Deze heerlijke vodka bevat geen toevoegingen en representeert Poolse vodka perfect. Belvedere is uniek met dank aan het ongerepte water uit de eigen natuurlijke bron én dankzij de fameuze Polska-rogge. Bekend om zijn onderscheidende smaak en karakter.

 

Vodka Belvedere

Poolse vodka van het merk Belvedere wordt inmiddels al meer dan 600 jaar op traditionele wijze geproduceerd. Aan de premium vodka van Belvedere worden geen suikers en kunstmatigheden toegevoegd. De vodka wordt vervolgens vier keer gedistilleerd. Vodka van Belvedere staat daarnaast bekend om haar duurzaamheidsagenda met een vermindering van CO2-uitstoot van 42%. Hiervoor heeft Belvedere vodka een officiële erkenning van de Europese commissie gekregen. Wil je meer zien van Vodka Belvedere? Bekijk dan ons gehele assortiment: Vodka Belvedere.