Pravda Vodka

Pravda Vodka Giftbox 0,7L + 2 shotglazen

Geniet van pure luxe met de Pravda Vodka Giftbox, inclusief een royale fles Pravda Vodka en twee stijlvolle shotglazen. Haal hem vandaag nog in huis!

€28,95
Pravda Vodka 70CL

Maak indruk met deze verfijnde vodka fles.

€21,75
Pravda Vodka 1,75 Liter

Laat iedereen zien hoe mooi deze fles is met de grote 1.75L fles.

€43,95
Pravda Citron Vodka 70CL

De originele pure Pravda smaak, gemixt met lekkere citroen tonen.

€18,85 €22,50
Pravda Cherry Vodka 70CL

Gemaakt van kristalhelder ijswater gemixt met kersen en rogge gecombineerd met een geraffineerd distillatieproces zorgt voor een heerlijke vodka zoals deze Pravda vodka.

€21,95 €24,95
Pravda Raspberry Vodka 70CL

Pravda heeft de originele pure Pravda vodka genomen, en daar de complexe zoete smaak van framboos bij toegevoegd.

€18,85 €22,50
Pravda Orange Vodka 70CL

Heerlijke vodka gemaakt van speciaal geteelde kleine sinaasappels.

€18,85 €22,50
Pravda Caramel 70CL

Poolse vodka met lichte tonen van karamel zorgen voor een zachte afdronk.

€18,85 €22,50
Pravda Coconut 70CL

Een ideale zomerse vodka, lekker om puur te drinken maar ook in een cocktail.

€18,85 €22,50
Pravda Peach 70CL

Houd je van perzik? Dan is deze vodka een aanrader!

€18,85 €22,50

Pravda Vodka - pravda wodka

Pravda vodka is een luxe Poolse vodka voor een echte vodka liefhebber. Pravda is ontstaan in 1743 toen een groep oudsten het geheim van fijne vodka ontdekte door een uniek vijf-stappen destillatieproces. Het vijf-stappen destillatieproces zorgt ervoor dat de vodka extreem fijn en zuiver is. Deze luxe Poolse vodka werd gemaakt in het district Bieksko-biala dat in het zuiden van Polen ligt. Hier lag ook een gebergte genaamd Karpaten die alle belangrijke eigenschappen bevat voor het maken van de beste vodka zoals het puurste bronwater en de mooiste rogge.

Pravda Vodka wordt gemaakt in het hart van de wereldberoemde wodkaproducerende regio van Zuid-Polen en wordt in kleine partijen gemaakt onder de strikte leiding van een zesde generatie meesterstoker. Het water dat gebruikt wordt in Pravda Vodka komt uit de ongerepte natuurlijke bronnen diep in de Karpaten. Dit zuivere bronwater is ijskoud en heeft een kristallijne zachtheid - een waar geschenk van de natuur. Diep in het zuiden van Polen, op de hellingen van de Karpaten, wordt deze unieke wodka gemaakt van ongerept bronwater en zoete, laat geoogste rogge.

In tegenstelling tot Pravda wordt normale vodka vaak van maïskorrels gemaakt. Dit is een goedkoop graan en verwijdert de onzuiverheden goed uit vodka. Alleen zorgen maïskorrels voor een sterke vodka nasmaak. Daarom wordt Pravda geproduceerd met zoete roggeisjes die voor een zachte nasmaak zorgt. Echter zijn ze wel tien keer duurder dan maïs en houd je maar 1/3 over in tegenstelling tot maïs. Er is dus veel meer rogge nodig dan maïs dat de vodka een stuk prijziger maakt om te produceren. Verder krijgt de vodka een zachte en mellowere smaak door de zoete, late oogstrog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden.

De enorm zuivere vodka is door de puurste grondstoffen een bijzondere en vooral erg lekkere vodka met een goede prijs-kwaliteitverhouding waar al zes generaties lang veel liefde aan wordt gegeven. Ondanks de bereiding een stuk prijziger en arbeidsintensiever ligt dan bij normale vodka die bereid wordt op basis van maïs zijn de verschillende eindresultaten sterkt te proeven.

Prijzen

Als beloning werd het Poolse vodkamerk Pravda in 2004 uitgeroepen als beste luxe vodka door experts van ‘the World Beverage Championships’ in San Francisco! Als laatste heeft Pravda ook flavour vodka in het assortiment opgenomen voor mensen die niet van pure vodka houden. Denk hierbij aan Pravda met een vleugje citroen, kersen of frambozen. De Pravda vodka zijn heerlijk te gebruiken in cocktails zoals Classic Cosmopolitan, Martini, Apple Cider, Coconut Island of een Peach Frappe.

 

Vodka van Pravda kopen

Wodka van Pravda koop je via Club Vodka. Ben je op zoek naar een Pravda vodka en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!