Debowa Vodka

Debowa Oak Vodka 0.7L Bijzettaffel en 4 glaasjes

Deze Debowa Oak Vodka 0.7L Bijzettaffel en 4 glaasjes om mooie momenten te maken.

€59,95
Debowa Oak Thermo 1L

Deze Debowa Crystal Oak Vodka komt in een unieke ton, perfect voor geschenken.

€54,95
Debowa Vodka Granaat 50CL

Deze Debowa Vodka Granaat is verpakt in een originele fles in de vorm van een granaat, waardoor het een geweldig cadeau-idee is voor soldaten en liefhebbers van militaire parafernalia.

€64,95
Debowa Bullet Vodka 5 CL

Een kleine eikenhouten fles in de vorm van een kogel.

€9,45 €11,95
Debowa Bullet Vodka 50 CL

Een prachtige eikenhouten fles in de vorm van een kogel. Debowa is één van de heerlijkste Poolse vodka's.

€28,95 €34,95
Debowa Bullet Vodka 70 CL

Een coole vodka verpakt in een houten fles in de vorm van een kogel!

€33,95 €37,95
Debowa Clear Vodka 70CL

Een heerlijke Poolse vodka gemaakt uit 100% pure grondstoffen.

€29,95
Debowa Crystal Oak 0.7L

Gemaakt uit een speciale selectie plantextracten is deze vodka een waar genot om te drinken.

€25,95
Debowa Rocket 50 Wodka

Debowa military rocket 50 wodka is een raket gevuld met 500ML Poolse vodka gemaakt van de allerbeste granen uit Polen.

€46,95
Debowa Excellent Medische Kruik

Debowa Excellent Medische Kruik 70CL is een Poolse vodka die mooi verpakt zit in de vorm van een medische kruik gemaakt is van de beste ingrediënten uit polen.

€46,95
Debowa Mijnwerkers Kruik 70CL

Debowa Mijnwerkers Kruik 70CL is een heerlijke Vodka verpakt in de vorm van een kruik. Gemaakt met alleen de beste en natuurlijke ingrediënten.

€46,95
Debowa Brandweer Kruik 70CL

Als je een liefhebber bent van vodka en/of van de brandweerman/vrouw, dan is er goed nieuws voor jou! Er is een nieuwe trend in de vodka wereld en het heet de "Brandweer kruik vodka".

€46,95
Debowa Oak Vodka Sleutel 0.7L

Laat je verleiden door de tijdloze elegantie van Oak Vodka Sleutel 0.7L. Met zijn unieke smaakprofiel en kwaliteit is dit een vodka die je niet wilt missen. Bestel vandaag nog en ontdek de sleutel tot uitzonderlijke smaak.

€65,95
Debowa Oak Vodka Knots 0.7L

Laat je smaakpapillen dansen met Oak Vodka Knots 0.7L, de perfecte metgezel voor je vodka-avontuur. Ontdek waarom deze vodka de standaard voor genot bepaalt. Bestel vandaag nog!

€59,95

Debowa vodka - Debowa wodka

De military vodka is onderdeel van de Debowa Company, opgericht in 1982. Waar het bedrijf ooit begon met enkel en alleen brandewijnen, is het nu trotse eigenaar van diverse dranksoorten. De productie van het huis bevat gin, whisky en vodka. Waaronder natuurlijk de Military vodka.

De vodka is gedestilleerd in eik, vandaar ook de ‘eiken’ smaak en afdronk. De vodka is erg in smaak gevallen bij het publiek vanaf het moment dat het op de markt kwam. Dit is dan ook het populairste product van Debowa Company geworden. De smaak van de Military vodka komt tot stand door de eiken distillering, Artesisch water, Poosle granen en zwarte vlierbloesem. De kleur is ook beinvloed door de eewenoude traditionele manier van distilleren, het is karakteristiek en vrij uniek voor een vodkasoort. De ingrediënten zijn heel natuurlijk en men houdt van lokale producten en gepassioneerd brouwen.

Over het uiterlijk van de fles valt ook veel te zeggen. De fles is zeer opvallend door zijn kogelvorm met koperen kop. Vodka kan een gewaagde drank zijn en dat beeld Military vodka hiermee goed uit. De flessen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, het is maar net hoeveel je drinkt.

De vodka heeft diverse prijzen gewonnen, niet alleen zijn uiterlijk is verpletterend maar de smaak ook! Onder de prijzen zit de “Good Because Polish” award. Dit is een award die alleen uitgereikt worden aan goede producten die tot stand zijn gekomen door natuurproducten uit Polen. De vodka kan ijskoud worden gedronken, maar voor de meer ervaren drinkers kan dit ook op kamertemperatuur.