Pepesza Vodka

Pepesza Vodka Tommy Gun 1 Liter

Een heerlijke vodka in een cool vormgegeven fles. Niet alleen lekker om op te drinken, maar ook mooie decoratie!

€69,45

Pepesza vodka - Pepesza wodka

De Pepesza Vodka Tommy Gun is een indrukwekkende fles. Het ontwerp is gebaseerd op het Sovjet-submachine pistool PPsh-41, van de vroege jaren veertig. Het machinegeweer is toentertijd ontworpen door Georgy Shpagin. Dit was in die tijd het meest gebruikte wapen. Het wapen was populair omdat hij binnen zeer korte tijd veel kogels kon afvuren op de vijand. Het wapen was voor de Polen dus van goede kwaliteit en erg in trek, net als de Pepesza Premium Vodka.

Deze vodka wordt geproduceerd met rogge en vervolgens vier keer gedistilleerd. De vodka is hierdoor puur van smaak en een echte topper voor de liefhebber. Het alcoholgehalte ligt op 40%, vrij hoog en dus voor diegene die het aandurven uit de Tommy Gun te drinken. De naam is te danken aan het alcoholpercentage, deze verschilt daardoor iets van de originele machinegeweer benaming, Pepesza PPSH-40.

De smaak is te omschrijven als zeer helder en zuiver, dit maakt hem zeer drinkbaar tijdens verschillende gelegenheden. Door zijn zuivere smaak is deze Vodka perfect te combineren met diverse andere dranken, om bijvoorbeeld een heerlijke cocktail te creëren.