Roberto Cavalli Vodka

Roberto Cavalli Gold 1L

Heerlijke Roberto Cavalli vodka verpakt in een wonderschone goudgekleurde fles met een indrukwekkend design.

€43,95
Roberto Cavalli Vodka 70CL

Een luxueuze vodka met een heerlijk pure smaak.

€37,45
Roberto Cavalli Vodka 1,5 Liter

Wat is beter dan een Roberto Cavalli fles? Een grote Roberto Cavalli fles! Zelfde heerlijke smaak, maar meer dan twee keer zo groot!

€97,50
Roberto Cavalli Vodka Rosemary 1 Liter

Een unieke vodka met florale rozemarijn tonen.

€54,95
Roberto Cavalli Vodka 3 Liter

Een unieke grote fles vodka met een gouden afwerking. Proef de heerlijke smaak van Roberto Cavalli en laat je verrassen.

€239,95
Roberto Cavalli Black Edition 1L

De vorm van de Roberto Cavalli Vodka 'Night Edition TOTAL BLACK 2017' mengt zich met de kleur van de nacht en valt op door zijn verfijnde elegantie.

€48,95

Roberto Cavalli vodka - Roberto Cavalli wodka

De vodka’s van Roberto Cavalli komen niet van een standaard oorsprong. Vaak denkt met toch aan Rusland of Polen, maar dit merk bewijst dat Italië ook een geschikt land kan zijn voor het maken van vodka. De producten van Roberto Cavalli zijn een toewijding aan zijn zoon Tommaso, alle producten zijn zeer echt en perfect in overeenstemming met de natuur tot stand gekomen.

Om de vodka’s op smaak en van voldoende kwaliteit te krijgen is Roberto lang op onderzoek geweest naar de allerbeste grondstoffen. Zo is deze Italiaanse vodka te omschrijven als geavanceerd, elegant en fijn. Onder de ingrediënten behoort ook het zuiverste water uit de Monte Rosa, afkomstig van Alpine hellingen. De graan is afkomstig van de zeer vruchtbare Granda-vallei, aan de voet van Monviso.

Zodra de ingredienten samen zijn gekomen, wordt de vodka 4 keer gedistilleerd volgens kolomdestillatie. Daaropvolgend nog eenmalig via een ‘Copper pot still’ om het proces tot zijn volledigheid te brengen. Om de zuiverhuid te waarborgen, wordt het destillaat door schilfers Cararra marmer gefilterd, de Italianen weten wat ze doen.

De Vodka wordt tot in perfectie gedistilleerd met veel geduld en een constante kwaliteit. De vodka is zacht en evenwichtig in de mond met een fijne structuur en elegantie. De vodka’s van Roberto Cavalli zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo hebben ze de pure vodka maar ook varianten met toegevoegde smaak zoals: rozemarijn en sinaasappel. De diverse soorten vind je in ons assortiment!