Roberto Cavalli Vodka

Roberto Cavalli vodka - Roberto Cavalli wodka

De vodka’s van Roberto Cavalli komen niet van een standaard oorsprong. Vaak denkt met toch aan Rusland of Polen, maar dit merk bewijst dat Italië ook een geschikt land kan zijn voor het maken van vodka. De producten van Roberto Cavalli zijn een toewijding aan zijn zoon Tommaso, alle producten zijn zeer echt en perfect in overeenstemming met de natuur tot stand gekomen.

Om de vodka’s op smaak en van voldoende kwaliteit te krijgen is Roberto lang op onderzoek geweest naar de allerbeste grondstoffen. Zo is deze Italiaanse vodka te omschrijven als geavanceerd, elegant en fijn. Onder de ingrediënten behoort ook het zuiverste water uit de Monte Rosa, afkomstig van Alpine hellingen. De graan is afkomstig van de zeer vruchtbare Granda-vallei, aan de voet van Monviso.

Zodra de ingredienten samen zijn gekomen, wordt de vodka 4 keer gedistilleerd volgens kolomdestillatie. Daaropvolgend nog eenmalig via een ‘Copper pot still’ om het proces tot zijn volledigheid te brengen. Om de zuiverhuid te waarborgen, wordt het destillaat door schilfers Cararra marmer gefilterd, de Italianen weten wat ze doen.

De Vodka wordt tot in perfectie gedistilleerd met veel geduld en een constante kwaliteit. De vodka is zacht en evenwichtig in de mond met een fijne structuur en elegantie. De vodka’s van Roberto Cavalli zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo hebben ze de pure vodka maar ook varianten met toegevoegde smaak zoals: rozemarijn en sinaasappel. De diverse soorten vind je in ons assortiment!