Verzenden & retourneren

Verzending en levering
Alle zendingen van Club Vodka worden verzorgd door Flespakket.nl. Flespakket is een klantgerichte organisatie,
die onderdeel uitmaakt van PostNL met een landelijk dekkend netwerk. Zodra je bestelling door Club Vodka is verwerkt, wordt deze overgedragen aan Flespakket.nl.

Flespakket kent de mogelijkheid om pakket te traceren door middel van een Track 7 Trace code. In de meeste gevallen wordt deze automatisch naar je e-mailadres verstuurd, zodra het pakket bij PostNl is ontvangen. Is dit niet het geval? Stuur ons een e-mail op [email protected] of maak gebruik van de chatfunctie rechtsonder. Je krijgt de track & trace code binnen aanzienlijke tijd toegestuurd.

Gratis verzending vanaf € 149,-
Wij berekenen binnen Nederland geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 149,-. Dit geldt voor één adres. Voor ieder extra adres rekenen wij €6,95 verzendkosten. Bij een bestelling onder de € 149,- zijn wij genoodzaakt om € 6,95 in rekening te brengen. (Eilandentoeslag: + € 7,50). 

Verzending België
Club Vodka levert ook vodka in België. Voor een verzending naar België bedragen de verzendkosten €14,95.

Levertijd
Wanneer je je bestelling plaatst voor 16:00 uur, dan wordt je vodka dezelfde dag nog door PostNL ingenomen. Zij bezorgen jouw bestelling binnen Nederland de volgende dag, ook op zaterdag. Let wel op, PostNL levert niet op zondag en maandag. Wanneer je dus op zaterdag of zondag besteld, wordt je bestelling dinsdag bij je aangeboden. 

Op feestdagen kan de verzenddatum afwijken. Op de volgende dagen wordt niet bezorgd:

  • Goede Vrijdag (10 april)
  • Tweede Paasdag (13 april
  • Hemelvaartsdag (21 mei)
  • Tweede pinksterdag (1 juni)

 

Bestellingen van Club Vodka worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Indien je niet thuis bent bij aflevering zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten. Hierop staat een telefoonnummer van de koeriersdienst vermeld. Ook kan het voorkomen dat het pakket bij één van je buren wordt afgegeven. Uiteraard wordt je hiervan ook op de hoogte gebracht d.m.v. een kaart in uw brievenbus.

Voorraad
Met een slim voorraad beleid proberen wij altijd aan de vraag te voldoen. Wanneer wij een product niet op voorraad hebben dan nemen wij direct op met onze leverancier. Vaak is je bestelling dan al onderweg naar ons magazijn. Is dit niet het geval? Dan bestellen wij direct voor je. Je hebt je bestelling dan vaak alsnog binnen twee tot drie werkdagen in huis. 

Retourneren
Bij Club Vodka heb je het recht om je bestelling ten dele, danwel in zijn geheel aan ons te retourneren. Je dient hiervoor de doos te adresseren en deze af te leveren bij een postkantoor bij jou in de buurt. Bij het (ten dele) retourneren van je bestelling betaal je € 6,95 verzendkosten per doos.
De producten die aan ons geretourneerd worden dienen in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Na ontvangst in ons magazijn zullen de geretourneerde producten worden geïnspecteerd. Als de producten ons in goede staat hebben bereikt zullen wij overgaan op creditering. Je kunt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen op je rekening verwachten.

Club Vodka.nl
Helmholtzstraat 5 A
3316 GJ Dordrecht