Outer Space Vodka

Outer space Vodka 70CL

Één van de grootste Amerikaanse vodka merken door zijn gekke design maakt deze vodka een perfect cadeau!

€32,95
Outer space Alien Head Chrome + 2 glazen Giftpack 70CL

Op zoek naar een leuk geschenk? Deze Alien Head giftbox heeft een fles in de vorm van een alien hoofd en 2 shotglaasjes.

€39,95 €42,95
Outer space Alien Head Chrome 70CL

Deze Alien Head Chrome heeft een cool uiterlijk en is ideaal als cadeau of decoratie.

€34,95

Outer Space vodka - Outer Space wodka

De Vodka van Outer Space wordt gemaakt in de staat Iowa in de Verenigde Staten. De vodka wordt gemaakt van de beste lokale granen en wordt gefilterd door een eeuwenoude meteoriet. Ja dat las je goed, Outer Space Vodka wordt gefilterd door middel van een meteoriet! Zo heeft de wodka logischerwijs ook zijn naam gekregen.

Outer Space is nog een relatief nieuw merk. De oprichting vond plaats in september 2015 en is daarmee een van de nieuwste wodka's op de markt. In het begin werd Outer Space Vodka alleen verkocht in de Verenigde Staten, maar het heeft nu ook zijn weg gevonden naar Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Korea en Nederland. Er zijn een aantal varianten te krijgen, variërend van 50ML tot 75CL. 

De makers van Outer Space Vodka zijn een trendsetter gebleken. Twee andere distilleerderijen hebben plannen aangekondigd om whisky te gaan produceren in de ruimte. De Schotse distilleerderij Ardbeg heeft zijn plannen bekend gemaakt om whisky te gaan produceren op het International Space Station. Kort daarna heeft de Japans distilleerderij Suntory gelijke plannen de wereld in geholpen.