Reviews

Door Yassine

De 6 L Belvedere de volgende dag geleverd. Super!

Geplaatst op 04-10-2022
Door sjoerd

WAT EEN FLES! Party al night with the Belvedere 6 liter fles! Goedkoopste aanbieder en volgende dag geleverd, ik zeg top! club Vodka!

Geplaatst op 12-11-2018
5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Belvedere Pure 6 Liter

379,95
Belvedere 6L fles. De grootste fles vodka van Belvedere. Een exclusieve fles met de kenmerkende heerlijke zachte vodka. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Belvedere
Inhoud:
6 Liter
Alcohol %:
40 % vol
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Premium Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Belvedere Pure 6 Liter

De Belvedere Pure 6 liter is de grootste fles die het merk produceert. Het is dan ook een vodka van een adembenemend formaat. Een exclusieve fles met een prachtige uitgebalanceerde drank. De kenmerkende subtiele en zachte smaak van Belvedere Pure.

De luxe vodka van Belvedere is volledig gemaakt volgens de 600 jaar oude Poolse traditie. De vodka van Belvedere is gedistilleerd van Rogge wat een andere smaakbeleving geeft dan de meeste vodka's. Vanaf de eerste slok is al direct duidelijk dat je met een vodka te maken hebt uit het hogere segment. Een heerlijke vodka om écht van te genieten en zeker de moeite waard.

Natuurlijk is Belvedere Pure ook erg geschikt als toevoeging aan de heerlijkste cocktails. 

De grote 6 liter fles wordt met zorg verpakt zodat je er zeker van bent dat hij goed op zijn bestemming aan komt.

 

Belvedere vodka

Belvedere Vodka is een bekend vodka merk dat al meer dan 600 jaar wordt geproduceerd op de traditionele Poolse vodka wijze. Belvedere vodka is een premium vodka die geproduceerd wordt van rogge, graan en aardappel. Er worden geen suikers en kunstmatigheden aan toegevoegd. De vodka wordt vier keer gedistilleerd om de balans tussen karakter en puurheid te creëren. Belvedere vodka is ook een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en een betere wereld. Zo heeft de Europese commissie Belvedere erkent voor haar duurzaamheidsagenda met een vermindering van de CO2-uitstoot met 42% sinds 2012. Wil je meer weten over dit merk en wat Belvedere allemaal nog meer in petto heeft? Bekijk het assortiment: Belvedere vodka.