Belvedere Ginger Zest - 70 cl

36,95
Belvedere Ginger Zest wordt gemaakt door echte Chinese gember, Spaanse citroenen en Zuid-Afrikaanse grapefruits onder te dompelen in de kenmerkende wodka van Belvedere Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Belvedere
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Belvedere Ginger Zest 70CL

Belvedere Ginger Zest wordt gemaakt door echte Chinese gember, Spaanse citroenen en Zuid-Afrikaanse grapefruits onder te dompelen in de kenmerkende wodka van Belvedere. Het resultaat is een heerlijke en gladde vloeistof van compromisloze kwaliteit en een complex karakter.

Belvedere is gemaakt van Poolse rogge, gezuiverd water en een vuurdestillatieproces. Het bevat geen toevoegingen, is gecertificeerd koosjer en wordt geproduceerd in overeenstemming met de wettelijke voorschriften van Poolse wodka die dicteren dat er niets mag worden toegevoegd.

 

Vodka Belvedere

Poolse vodka van het merk Belvedere wordt inmiddels al meer dan 600 jaar op traditionele wijze geproduceerd. Aan de premium vodka van Belvedere worden geen suikers en kunstmatigheden toegevoegd. De vodka wordt vervolgens vier keer gedistilleerd. Vodka van Belvedere staat daarnaast bekend om haar duurzaamheidsagenda met een vermindering van CO2-uitstoot van 42%. Hiervoor heeft Belvedere vodka een officiële erkenning van de Europese commissie gekregen. Wil je meer zien van Vodka Belvedere? Bekijk dan ons gehele assortiment: Vodka Belvedere.