Nemiroff De Luxe Vodka 0,7L

16,95 €19,95
Nemiroff vodka is een premium vodka die zijn oorsprong vindt in Oekraïne en die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en verfijnde smaak. Nemiroff De Luxe is een van de meest populaire varianten van Nemiroff vodka. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Nemiroff
Inhoud:
0,7L
Alcohol %:
40%
Smaaktype:
Flavoured
Categorie:
Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Nemiroff De Luxe Vodka 0,7L

Nemiroff vodka is een premium vodka die zijn oorsprong vindt in Oekraïne en die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en verfijnde smaak. Nemiroff De Luxe is een van de meest populaire varianten van Nemiroff vodka.

Het productieproces van Nemiroff De Luxe is gebaseerd op het originele recept en voldoet aan de hoogste productienormen. Natuurlijke ingrediënten, zuiver water en eersteklas alcohol worden gecombineerd om een drank te creëren die vol is van smaak en karakter. Het gebruik van hoge druk, temperatuur en 11 filtratiestadia zorgen ervoor dat Nemiroff De Luxe een symfonie van verfijnde, rijke smaken heeft, met een lichte lindebloesemsmaak die de smaakpapillen streelt.

Nemiroff De Luxe is een vodka die perfect is voor degenen die graag experimenteren met verschillende smaken en die willen genieten van een drankje van hoge kwaliteit. Het is een geweldige basis voor cocktails, maar kan ook puur worden gedronken om te genieten van zijn unieke smaakprofiel. Met een alcoholpercentage van 40% is Nemiroff De Luxe een krachtige drank die zijn plaats verdient in de bars van de meest veeleisende drinkers.

Dus, als je op zoek bent naar een vodka van hoge kwaliteit die je smaakpapillen zal prikkelen en je zintuigen zal verrassen, dan is Nemiroff De Luxe vodka de perfecte keuze. Probeer het eens uit en ontdek waarom deze vodka wereldwijd zo populair is geworden! Kijk ook is verder voor producten van Nemiroff.