Beluga Gold Vodka Leather Case 100CL

119,75
Op zoek naar een leuk geschenk of een speciale vodka voor jouw collectie? Dan is de Beluga Gold Case een waardige vodka. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Beluga
Inhoud:
100CL
Alcohol %:
40
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Premium Vodka
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Bent u op zoek naar een bijzondere vodka met een bijzondere fles in een bijzondere verpakking? Dan bent u aan het juiste adres.

Het begint al bij het open maken van de lederen hoes. Het eerste wat u ziet is de fles met daarop niet zomaar een etiket, maar een uit metaal vervaardigd etiket waar de vis bijna van af lijkt te zwemmen. Alles in dit etiket is gegraveerd en niets is geprint. 

Wanneer u vervolgens de fles uit de verpakking wilt halen kan dit ook niet zomaar. Deze is verzegeld met een draad welke doormiddel van een hard stuk klei is vast gemaakt. Wilt u deze fles open maken? Dan heeft u een hamer nodig. Gelukkig zit er dan wel een bijpassende hamer bij! Op deze hamer zit aan de ene kant een slag stuk en aan de andere kant een borstel om de fles daarna van enig stof te kunnen ontdoen.

Alsof het nog niet genoeg was is er ook nog een klein shotglaasje inbegrepen bij deze verpakking. 

Maar het stopt niet bij de fles! Vervolgens gaan we over tot de vodka zelf. Deze is verrijkt met rijst en rozen extract om een unieke beleving mee te geven. Daarnaast rust de vodka na het produceren nog 90 dagen in het warenhuis onder perfecte omstandigheden om de smaken goed te laten emulgeren. Het is een licht zoete vodka met een klein vleugje bloemengeur. Het is één van de mildste vodka's op de markt.