Belvedere Belvedere Heritage - 70 CL

44,95
De Belvedere Heritage 176 is een comlexe, volle maar hele rijke vodka. Deze vodka is gemaakt op traditionele wijze. De Heritage smaakt zoet en nootachtig met tonen van piment, honing en walnoot. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Belvedere
Levertijd:
1 - 3 werkdagen.

Informatie

Belvedere Heritage 70 CL

Met Belvedere Heritage 176 (2020 Ultimate Spirits Challenge - Finalist - 94 punten), brengen Belvedere's Master Rye Distillers vuur op de rogge voor distillatie, om het potentieel voor genuanceerde smaak verder te demonstreren. Belvedere Heritage 176 is gewoon een voorproefje van het verleden van wodka. Tot de 19e eeuw vertrouwden Poolse wodkamakers op de oude techniek van 'mouten', waarbij gebruik werd gemaakt van brandend drogen - een traditie die van nature ook rijke en onderscheidende smaken onthulde. Na verloop van tijd, naarmate de wodka-categorie zich uitbreidde en de technologie evolueerde, vervaagden deze oude tradities helaas en werd wodka meer geassocieerd met neutraliteit.

Belvedere daagt neutraliteit uit en gelooft dat rogge, het hart van ons merk, zowel een onderscheidende smaak als karakter levert. Om dit verder te demonstreren, heeft Belvedere deze traditionele mouttechniek nieuw leven ingeblazen die een rijke diepte, smaak en complexiteit ontsluit die anders verborgen zou blijven in de rogge. Rijk, vol en complex, met hints van honing, walnoot en piment. Heritage 176 is het lekkerst op ijs met een vleugje citroen. Ontdek de smaak van het verleden van wodka.

 

Belvedere vodka bestellen

Bij Club Vodka bestel je eenvoudig de beste vodka's online tegen een zeer scherpe prijs! Als wij onze producten in stock hebben, betekent dit dat je de bestelling razend snel in huis hebt! Als je voor 16:00 besteld, verzenden wij deze bestelling dezelfde dag nog! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de live chat of telefonisch. Ben je nieuwsgierig naar het gehele assortiment van Belvedere? Bekijk dan het aanbod: Belvedere vodka bestellen.