(0)
Vodka Blog - Club-Vodka.nl, de nr.1 vodka webshop van Nederland

Grey Goose; alle ins en outs over deze premium vodka

  • Geplaatst op
  • 0
Grey Goose; alle ins en outs over deze premium vodka

Nog niet al te lang geleden in 1977 ontstond in West-Frankrijk het zeer populaire vodka merk Grey Goose. Dat dit in de gastronomische hoofdstad van de wereld plaatsvond, zal voor niemand aan verrassing zijn. De Grey Goose wordt gemaakt in de beroemde Cognacstreek van Frankrijk. De Cognacstreek is vandaag de dag nog steeds een populaire plek voor producenten van alcoholische dranken. Dat Grey Goose is uitgeroepen is tot premium vodka is dan ook niet verrassend. In dit artikel vertellen we jou alle ins en outs van deze premium vodka!

Belvedere; alle ins and outs over deze premium vodka

  • Geplaatst op
  • 0
Belvedere; alle ins and outs over deze premium vodka

Toen Belvedere in 1993 de Belvedere Vodka creëerde was dit allereerste luxury vodka van de wereld. Bij het produceren van deze eerste luxury vodka werd er niks aan het toeval overgelaten, werd er net zolang door gegaan tot de perfecte samenstelling en het perfecte rijpingsproces tot stand was gekomen en dat proef je. Met zijn zachte en pure smaak wordt de Belvedere Vodka, 26 jaar verder, in 2019 nog erg gewaardeerd en weet deze vodka zijn plekje in de vodka wereld nog steeds te verdedigen. Waar komt de Belvedere vodka vandaan? Hoe komt Belvedere aan zijn succes? Hoe wordt de Vodka geproduceerd? Welke uitvoeringen zijn er van de Belvedere Vodka? Dit zijn de vragen die wij in dit artikel voor jou gaan beantwoorden.

Is Vodka geschikt voor vegans? Wij vertellen jou wat je moet weten

  • Geplaatst op
  • 0
Is Vodka geschikt voor vegans? Wij vertellen jou wat je moet weten

Een veganistische levensstijl wordt steeds eenvoudiger, omdat er meer rekening wordt gehouden met veganisten. Als veganist eet je namelijk geen dierlijke producten, zoals kip, rund, zuivel en honing. Er valt dus veel eten en drinken weg uit de standaard supermarkten. Maar een veganistische levensstijl gaat veel verder dan enkel het vermijden van zuiveldranken en dieronvriendelijke maaltijden. Veel alcoholische dranken bevatten namelijk ook dierlijke producten of zuivel. Uiteraard willen wij dat ook veganisten kunnen genieten van een goed glas Vodka. Daarom vertellen wij wat jij moet weten over Vodka voor vegans!

Wat zijn de beste Vodka’s van 2018?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat zijn de beste Vodka’s van 2018?

Als Vodka liefhebber weet jij ongetwijfeld welke merken er bestaan en welke jouw favoriet is. Klopt dit ook met de Vodka’s die verkozen zijn tot de beste van 2018? Ieder jaar worden de Vodka awards uitgereikt voor de verschillende soorten Vodka. Speciaal voor jou hebben wij onderzocht welke Vodka’s in 2018 zijn uitgeroepen tot de beste per categorie. Dit zijn de beste Vodka’s van 2018 voor jou op een rij.