Grey Goose Vodka La Poire 1 Liter

44,95
Gemaakt van de beste Franse druiven en lekkerste Anjou peren! Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Grey Goose
Inhoud:
Alcohol %:
40
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Vodka
Levertijd:
1 - 3 werkdagen.

Informatie

Grey Goose Vodka La Poire 1 Liter

Grey Goose La Poire is de heerlijke, bekende wodka die je gewend bent, maar dan met de frisse smaak van peer. De wodka heeft de smaak gekregen vande anjou peer; een klassieke smaak uit de Franse keuken. 

Net als het zachte wintergraan waarmee Grey Goose Vodka wordt gemaakt, worden de anjou peren gecultiveerd in Frankrijk. Deze perensoort is een essentieel onderdeel in veel klassieke Franse gebakjes en desserts, zoals de bekende Franse perentaart. 

Het productieproces van Grey Goose Vodka is ontworpen en wordt uitgevoerd door de "Maître de Chai François Thibault". De focus ligt op het naar boven halen van de natuurlijk superieure karaktereigenschappen van rijp fruit en hoogwaardige grondstoffen. Een rijke melange van verse peren brengen een complexe, maar toch pure smaak tot stand: Grey Goose La Poire.

 

Grey Goose vodka kopen

Grey Goose vodka koop je gemakkelijk en snel online bij Club Vodka. Bestel je voor 16:00 dan verzenden wij het vandaag. Wil je naast de Grey Goose Vodka La Poire 1 Liter nog even verder kijken? Bekijk dan ons assortiment: Grey Goose vodka kopen