(0)

Premium Dutch Vodka 70CL

(1)
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
€19,98 Incl. btw

Specificaties

Inhoud: 70CL Alcohol %: 40
Smaaktype: Naturel Categorie: Vodka
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags

De Premium Dutch Vodka is, zoals de naam al suggereert, een in Nederland gemaakt wodka. De wodka wordt met de hand gemaakt, om pure kwaliteit te garanderen. Het design van de fles is gecreëerd door een Nederlandse ontwerper, om de naam Premium Dutch Vodka eer aan te doen. Ook wordt de houten sluiting van elke fles gebrandmerkt met het ontwerp van de tulp, om elke fles uniek te maken!

De wodka wordt zesmaal in kleine hoeveelheden gedistilleerd in koperen ketels in Schiedam. Door dit distillatieproces wordt de wodka bijzonder zuiver en krijgt hij zijn zachte smaak. Ook bevat Premium Dutch Vodka geen toegevoegde stoffen. De makers van Premium Dutch Vodka hadden als doel om een wodka te maken die goed puur te drinken is, maar ook goed in cocktails past. 

De smaak van Premium Dutch Vodka is het best te omschrijven als helder, vol en kruidig met een vleugje citrusfruit. Ook de soepele tonen van graan zijn erg herkenbaar in de wodka. Het mag dus wel gezegd worden dat dit een veelzijdige wodka die op meerdere manieren te drinken is.

Inhoud: 70CL
Alcohol %: 40
Smaaktype: Naturel
David 31-10-2018 19:58

Nooit eerder deze vodka op en het was een aangename kennismaking. Een vodka van eigen bodem en erg zacht. Dat voor een eerlijke prijs. Ik koop hem zeker nog wel eens.

Premium Dutch Vodka 70CL heeft 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen