Absolut Tomorrowland Edition 70CL

18,95
Tomorrowland en Absolut delen de overtuiging dat wat ons verenigt sterker is dan wat ons scheidt - en samen kunnen we een betere toekomst creëren. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Absolut
Inhoud:
70 CL
Alcohol %:
40 % vol
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Tomorrowland Edition 70CL

Tomorrowland en Absolut delen de overtuiging dat wat ons verenigt sterker is dan wat ons scheidt - en samen kunnen we een betere toekomst creëren.

We werken niet met iemand samen, maar met iets. Een vooruitstrevend collectief. Een culturele happening. Een beweging die meer dan 200 landen en honderdduizenden zielen verenigt. Tomorrowland en Absolut delen de overtuiging dat wat ons verenigt sterker is dan wat ons scheidt - en samen kunnen we een betere toekomst creëren.

De Absolut x Tomorrowland-fles heeft een ontwerp vol energie en levendigheid, met het Tomorrowland-pictogram in het midden. De vlinder symboliseert vrijheid en de schoonheid van de natuur - een manier om de puurheid van de menselijke ziel en haar speelsheid uit te drukken. De kroon herinnert ons eraan dat we één wereld zijn waarin we allemaal gelijk zijn, en het oog inspireert ons om de schoonheid van het leven te zien.

Zowel de geest als het ontwerp van deze fles is een herinnering aan wat gemakkelijk verloren en vergeten wordt. Laten we ons aansluiten bij de Mensen van Morgen en doorgaan met de boodschap die zo duidelijk op de fles staat; "Leef, heb lief, verenig". Een andere duidelijke uiting van zuiverheid is de inhoud van de fles.

 

Absolut vodka

De Tomorrowland edition is één van de vele kleurrijke flessen van het beroemde merk Absolut. Wil je weten wat Absolut nog meer in petto heeft? Bekijk dan het gehele assortiment: Absolut vodka.