Binnenkort iemand jarig? Geef een vodka geschenk

  • Geplaatst op
  • 0
Binnenkort iemand jarig? Geef een vodka geschenk

Is er binnenkort iemand in je vrienden groep jarig? Maar kan je helaas door omstandigheden niet naar zijn of haar verjaardag. Stuur dan een gaaf vodka geschenk. Niet is het alleen een gaaf cadeau om te krijgen maar kan de jarige proosten en ben je er toch een beetje bij! Wij van Club Vodka hebben de leukste vodka geschenken voor je op een rijtje gezet!

3 Kilos Vodka


De vodka van 3 Kilos Vodka wordt geleverd in een mooie goudenstaaf. Dit is ontstaan omdat er in 1962 door President Roosevelt na de beurscrash, het bezit van goud verboden werd. Amerikanen moesten hun goud afstaan aan de overheid en het goud werd omgesmolten in de vorm van een goudstaaf. 3 Kilos Vodka heeft er voor gezorgd dat deze goudstaven drinkbaar zijn en jij zo kunt genieten van premium vodka in een prachtige fles! Deze vodka is zacht van smaak en hierdoor een ideaal geschenk.

 

Royal Dragon Elite Lychee

De vodka van Royal Dragon is een fruitige vodka en wordt gekenmerkt door zijn kruidige en zoete smaak en deze variant heeft een extra toevoeging namelijk lychee. Het is een zomerse vodka die je zowel puur kan drinken of in een zomerse cocktail kan toevoegen. Het is een daarom een leuk cadeau om aan iemand te geven en komt nu ook nog in een mooie giftbox.

 

 

Crystal Head Vodka

Wil je iets geven wat anders is dan andere vodka ‘s? Dan is de Crystal Head vodka daar het geschikte geschenk voor. Deze vodka wordt namelijk geleverd in een mooie glazen doodshoofd. De vodka is naast zijn zachte en lekkere smaak dus ook echt een eye catcher die je na het opdrinken ook mooi als decoratie kan gebruiken.

 

 

Grey Goose Vodka

Is de jarige helemaal van Grey Goose vodka? Geef hem of haar dan deze mooie fles in een tinnen geschenk box. De vodka heeft een volle, zachte en frisse smaak en kan zowel puur gedronken worden of om een heerlijke cocktail samen te stellen.

 

Red Army vodka

Ga je met een groep vrienden een cadeau geven en kan je daarom qua prijs wat meer uitpakken? Ga dan voor de Red Army vodka AK-47 giftset. De vodka wordt geleverd in een groene wapenkist en heeft een glazen replica van een Kalasjnikov die gevuld is met premium vodka. Daarnaast heeft het ook een glazen handgranaat die gevuld is met kruidenlikeur en zitten er zes shotglazen bij zodat jij het al je vrienden kunt toosten op de jarige!

 

 

Ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Of heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.