De scherpste vodka aanbiedingen in April

  • Geplaatst op
  • 0
De scherpste vodka aanbiedingen in April

Ben je gek van vodka en wil je in deze dagen genieten van een heerlijk glas vodka, dan hebben wij van club vodka een aantal mooie aanbiedingen voor je. Dus heb je geen idee wat voor vodka je wilt of wil je iemand een fles vodka cadeau doen? Lees dan snel dit artikel zodat je wat inspiratie op kunt doen!

 

Debowa Military Bullet Vodka

Om de vodka te kunnen produceren worden de beste Poolse granen, vlierbloesem en kristalhelder wat gebruikt. De Debowa Military vodka heeft een karakteristieke kleur en smaak door de eikenhouten fles waarin die gebotteld is. De smaak is niet alleen lekker, de vodka komt ook in een prachtige eikenhouten fles in de vorm van een kogel met een koperen kogelhoofd. Je kunt dus laatst het genieten ook de vodka op een mooie plek in je huis zetten en genieten van het uiterlijk van de fles. Daarnaast is het door zijn bijzondere look ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand!

 

Ciroc Red Berry

Als je meer opzoek met naar een zoetere vodka, dan is de Ciroc Red Berry een goede opties! Deze vodka wordt gekenmerkt door de aardbeien en frambozen die er in zitten, maar de aardbeien komen het meest naar voren. Daarnaast is deze vodka geheel glutenvrij en valt onder de ultrapremium vodka ’s. Ben je niet zo gek van aardbei en wil je liever een andere smaak proberen dan kan je ook kijken naar de andere smaken die Ciroc te bieden heeft. Zo hebben ze ook de smaken: perzik, mango, ananas, kokos. Genoeg smaken en dus voor ieder wat wils!

 

Outerspace Vodka

Als je echt iets aparts wilt geven aan iemand of voor jezelf natuurlijk dan is de Outerspace chrome vodka het helemaal. De vodka die vijf keer wordt gedistilleerd komt namelijk in een glazen alien hoofd. Daarnaast wordt deze vodka geleverd met 2 glazen in een mooie gift box. Deze vodka heeft dezelfde oude vertrouwende smaak als de normale Outspace vodka alleen dan in een nieuw jasje! Dus wil jij ook zo’n mooie gift box hebben, ga dan snel naar onze website en pak deze mooie aanbieding voor het te laat is!

 

Ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Of heb je nog vragen over de vodka ’s waar wij over hebben verteld? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.