De Top 5 beste vodka keuzes

  • Geplaatst op
  • 0
De Top 5 beste vodka keuzes

Ben je van plan om een fles vodka te halen, maar ben je er nog niet over uit welke je moet nemen? Dan is het handig om te weten dat wij speciaal voor jou onze top 5 vodka op een rij hebben gezet. Benieuwd naar welke dit zijn? Lees dan verder!

1. Belvedere Vodka

Ondanks de onzekerheid over de oorsprong van Vodka, verdient deze Vodka uit Polen een plaatsje in de top 5 van de beste Vodka keuzes van 2023. Deze Vodka is viermaal gedestilleerd en speciaal gemaakt van de Dankowskie Goudrogge graan. Wist je dat de naam Belvedere betekent "mooi om te zien" in het Pools? Een interessant detail over de fles is dat de afbeelding verwijst naar het paleizencomplex Slot Belvedere in Warschau. Met een fles Belvedere weet jij je intrede te maken en wordt het een avond om niet te vergeten!

Belvedere Pure 70CL

Belvedere Pure 70CL

 

 

2. Grey Goose Vodka

Weet je dat Grey Goose een van de eerste superpremium Vodka's was op de markt? Deze klassieke Vodka uit Frankrijk zette de verandering in gang. Het wordt vijfmaal gedistilleerd in koper, wat resulteert in een zachte en verfrissende smaak. Deze Vodka is perfect om puur te drinken of als ingrediënt in cocktails. Grey Goose is verkrijgbaar in verschillende formaten. Benieuwd? Bekijk dan onze collectie Grey Goose.

Grey Goose Vodka 70CL

Grey Goose 70CL

 

 

3. Ciroc vodka

Op zoek naar een moderne Vodka? Ciroc is dan het ideale keuze! Dit merk is op basis van druiven gemaakt in plaats van het traditionele graan en is uitgegroeid tot een van de meest moderne Vodkas van dit moment. Ciroc is verkrijgbaar in vijf smaken: mango, perzik, ananas, appel en rode bessen, en in verschillende formaten. Dat is waarom Ciroc verdient een plek in onze top 5 beste Vodka-keuzes van 2023. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze Ciroc collectie.

Ciroc Vodka Ultra Premium 70CL

Ciroc Vodka Ultra Premium 70CL

 

 

4. Absolut Vodka

Absolut Vodka, afkomstig uit de Zweedse regio Ahus en gelanceerd in de VS, verdient zeker een plek in de top 5 beste Vodka keuzes van 2023. Het bekende merk staat bekend om zijn puurheid, die verkregen wordt door het distillatieproces en de toevoeging van bronwater en wintertarwe. Absolut Vodka is transparant en zet zich in voor een tolerante en levendige nachtwereld. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze Absolute Vodka collectie.

Absolut Vodka 70CL

Absolut Vodka 70CL

 

 

5. Beluga

Last but not least, de Beluga. Deze Vodka wordt geproduceerd in de stad genaamd Mariinks in Siberië. De naam heeft hij te danken aan de Europese steur. De samenstelling van Beluga bestaat uit artesisch water en moutwijn. Deze Vodka heeft een zachte smaak omdat hij maar liefst 30 dagen rust. Beluga is te verkrijgen in verschillende smaken en formaten.

Beluga Noble Russian Vodka 70CL

Beluga Noble Russian Vodka 70CL

 

 

Tot slot – maak je keuze!

Nu je onze top 5 hebt gelezen, hopen we dat het je heeft geholpen bij het maken van je keuze. Wij bieden ook de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Wij, van Club Vodka zijn er om jou te voorzien van een overheerlijke Vodka.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.