Grey Goose; alle ins en outs over deze premium vodka

  • Geplaatst op
  • 0
Grey Goose; alle ins en outs over deze premium vodka

Nog niet al te lang geleden in 1977 ontstond in West-Frankrijk het zeer populaire vodka merk Grey Goose. Dat dit in de gastronomische hoofdstad van de wereld plaatsvond, zal voor niemand aan verrassing zijn. De Grey Goose wordt gemaakt in de beroemde Cognacstreek van Frankrijk. De Cognacstreek is vandaag de dag nog steeds een populaire plek voor producenten van alcoholische dranken. Dat Grey Goose is uitgeroepen is tot premium vodka is dan ook niet verrassend. In dit artikel vertellen we jou alle ins en outs van deze premium vodka!

De souplesse van de Grey Goose vodka

De souplesse van deze premium Vodka komt samen met zijn unieke eenvoudigheid en verfijnde smaak. De Grey Goose Vodka wordt geproduceerd met slechts twee ingrediënten: tarwe en puur bronwater. De tarwe wordt gebruikt voor een enkele distillatie van de vodka. De tarwe zorgt ervoor dat het originele en unieke karakter behouden blijft. Dit is al zo sinds 1977 en zal nooit gaan veranderen. Zelfs de boerenfamilies die deze tarwe oogsten werken al generaties lang voor Grey Goose Vodka. Voor één fles vodka is er maar liefst één kilo tarwe uit het Franse plaatsje Picardië nodig.

 

Het pure bronwater komt uit de éigen waterput van Grey Goose om zo toezicht te kunnen houden op de puurheid van het water. Door dit toezicht kan de puurheid gewaarborgd en gegarandeerd worden.

 

De uitkomst van de samenkomst van het pure bronwater en de tarwe zorgen voor de souplesse en het zachte karakter van de Grey Goose vodka.

 

Grey Goose smaken

Naast de basis naturel variant van de Grey Goose kun je ook Grey Goose kopen met een smaakje. Een aantal zeer geliefde smaken zijn de volgende:

 

• Grey Goose Vodka citroen is een heerlijke verfrissende vodka om puur te drinken of om toe te voegen in een cocktail. Waar de vodka vroeger werd verrijkt met een schijfje citroen of limoen is dat bij deze variant niet meer nodig;

 

• Grey Goose Vodka sinaasappel is een echte aanrader voor de zomermaanden. Door de frisse en iets zoetige smaak van de sinaasappel is deze vodka erg goed puur te drinken. Verder is deze vodka ook een perfecte basis voor een fruitige zomercocktail. Voor deze Grey Goose variant worden alleen de beste sinaasappels gebruikt;

 

• Grey Goose Vodka Vanille komt tot stand met de bonen uit Madagaskar. Door de vanille smaak is deze vodka zeer geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een Espresso Martini of een andere heerlijke koffie.

 

Grey Goose vodka kopen

De Grey Goose vodka’s hebben een alcoholpercentage van 40% en dat maakt deze vodka zeer geschikt als basis voor een cocktail. Daarnaast is deze vodka een aanrader voor de echte fijnproever. Met een heerlijke soepele smaak en hoge kwaliteit ingrediënten zal de Grey Goose vodka iedere kenner of beginner bevallen.

 

Een glas Grey Goose vodka staat garant voor een glas vol met puur genot.

 

Bestel jouw Grey Goose fles heel eenvoudig voor 16:00 uur en je hebt hem indien op voorraad de volgende werkdag binnen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.