(0)

3 Kilos Vodka Coco Gold 70CL

Merk :
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
€43,95 Incl. btw

Specificaties

Inhoud: 70CL Alcohol %: 37,5%
Smaaktype: Kokosnoot Categorie: Vodka
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags

3 Kilos Vodka Coco Gold

De wodka van 3 kilos komt in een fles in de vorm van een goudstaaf. Hier zit een heel verhaal achter. President Roosevelt uit Amerika probeerde in 1929 de economie te redden na de beurscrash door het invoeren van de Gold Reserve Act. Hierdoor werd het bezit van goud bij de wet verboden. Men kon niet meer betalen met goud en moest al zijn goed verkopen aan de Amerikaanse overheid. Al het goud wat verkocht werd aan de Amerikaanse overheid werd omgesmolten naar goudstaven, die werden bewaard in het wereldberoemde Fort Knox. 

De makers van 3 Kilos Vodka hebben de fles handgemaakt in de vorm van een goudstaaf om een eerbetoon te brengen aan deze gebeurtenis. Er zit een extra beveiliging op de dop, waardoor je pas kan schenken als je de dop hebt gedraaid, een extra beveiliging met een knipoog naar Fort Knox.

De 3 Kilos Vodka wordt gemaakt in Nederland, Schiedam om precies te zijn. Schiedam staat bekend om zijn distilleerderijen. De wodka wordt vijfmaal gedistilleerd en is opgebouwd uit met de hand geselecteerde tarwe. Door dit productieproces komt de wodka aan zijn heldere en frisse karakter.

De heerlijke smaak van kokos die in de wodka te vinden is geeft de wodka een frisse, zachte en milde smaak. Een perfecte zomerwodka! Naast het puur met ijs te drinken van deze wodka is hij ook uitermate geschikt om te gebruiken in allerlei verschillende cocktails. 

Inhoud: 70CL
Alcohol %: 37,5%
Smaaktype: Kokosnoot
3 Kilos Vodka Coco Gold 70CL heeft 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen