Reviews

Door Lennard

Monsterlijk deze XXL fles! Als Cadeau gegeven aan mijn beste maat die 18 jaar is geworden.

Geplaatst op 08-03-2024
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

GOLD DRY VODKA 3L

273,95
Met GOLD DRY Vodka maak jij de verstandigste keuze om te flaneren voor goud! Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
GOLD DRY
Inhoud:
3L
Alcohol %:
40
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

GOLD DRY VODKA 3L

De jeroboam fles is voorzien van pure Hollandse vodka, deze wordt op traditionele wijze gedistilleerd in Schiedam. Dat gebeurt met 100% fijne graan. De jeroboam vodka wordt vijfmaal gedistilleerd, bij elke destillatie wordt de vodka zachter en extra verfijnd. Na het distilleren wordt er osmose water aan toegevoegd. Dit maakt de vodka extra sterk en tevens optimaliseert het de smaaksensatie.

Met de gigantische fles steel jij show. De jeroboam fles is perfect voor iedere gelegenheid. Want eerlijk is eerlijk, er is altijd iets te vieren! Wist je dat je maar liefst 90 shotjes haalt uit 3 liter vodka? Dat is een hele hoop. Wij zeggen alvast: uitdelen maar! Je vrienden zullen je dankbaar zijn.

Bijna niemand kan de shot van GOLD DRY vodka weigeren, ook niet sportfanaten onder ons. Een shotje bedraagt slechts 77 calorieën. Dat is het heerlijke van deze vodka. Het is zo droog als het maar kan!

 

Gold Dry Vodka

Met GOLD DRY Vodka maak jij de verstandigste keuze om te flaneren voor goud!

Joel Beukers wilde samen met zijn Compaan Julian van Vliet iets gaan ondernemen. Onder het genot van een vodkaatje en een verrassing op Nikki Beach Ibiza kwamen ze op het gouden idee: VODKA!

Niet zomaar vodka, maar GOLD DRY VODKA! Het drankje dat Joel Beukers altijd drinkt en waarmee hij tegelijkertijd goud-droog kan flaneren. Kortom pure winst!

 

Nederlandse vodka

Gold Dry Vodka is échte Nederlandse Vodka. Nederland staat niet bekend als een écht vodka land, maar de laatste jaren zien we toch steeds meer Nederlandse vodka merken op de markt komen. Ben je benieuwd welke merken er nog meer zijn? Bekijk dan ons assortiment: Nederlandse vodka.