Reviews

Door Dirk-Jan

Mijn favorite

Geplaatst op 21-09-2022
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

GOLD DRY VODKA 70CL

37,95
Met GOLD DRY Vodka maak jij de verstandigste keuze om te flaneren voor goud! Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
GOLD DRY
Inhoud:
70CL
Alcohol %:
40
Smaaktype:
Naturel
Categorie:
Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

GOLD DRY VODKA 70CL

Deze heerlijke GOLD DRY Vodka wordt op traditionele en Hollandse wijze gedistilleerd in Schiedam. Het proces begint met 100% van het fijnste graan. GOLD DRY Vodka wordt zelfs 5 keer gedistilleerd, elke destillatie maakt de vodka zachter en meer verfijnd. Na het distillatie proces wordt osmose water toegevoegd. Dit maakt de Gold Dry Vodka heerlijk sterk met een optimale smaaksensatie!

Zin in een shotje? Het alcoholpercentage van de vodka fles bedraagt 40%. Wanneer je uitgaat van een shotje van 35ml krijg je slechts 77 calorieën binnen. Vergeleken met een biertje is dat niks! Vodka van GOLD DRY is dus écht zo droog als het maar kan. En dat helpt natuurlijk voor als je wilt genieten van een drankje maar ook wilt kunnen flaneren op het heerlijke en warme strand.

 

Gold Dry Vodka

Met GOLD DRY Vodka maak jij de verstandigste keuze om te flaneren voor goud!

Joel Beukers wilde samen met zijn Compaan Julian van Vliet iets gaan ondernemen. Onder het genot van een vodkaatje en een verrassing op Nikki Beach Ibiza kwamen ze op het gouden idee: VODKA!

Niet zomaar vodka, maar GOLD DRY VODKA! Het drankje dat Joel Beukers altijd drinkt en waarmee hij tegelijkertijd goud-droog kan flaneren. Kortom pure winst!

 

Nederlandse vodka

Gold Dry Vodka is échte Nederlandse Vodka. Nederland staat niet bekend als een écht vodka land, maar de laatste jaren zien we toch steeds meer Nederlandse vodka merken op de markt komen. Ben je benieuwd welke merken er nog meer zijn? Bekijk dan ons assortiment: Nederlandse vodka.