(0)

Belvedere Bespoke 175CL

(1)
Merk :
Levertijd:
€134,95 Incl. btw

Specificaties

Inhoud: 1,75 liter Alcohol %: 40% vol
Smaaktype: Fresh Categorie: Special Vodka
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags
Dit is de Belvedere Bespoke, de speciale editie van de befaamde Belvedere Vodka. Met de Belvedere Bespoke krijg je de optie om de fles te personaliseren met een eigen boodschap (bijvoorbeeld je naam). De boodschap op de fles mag maximaal 15 karakters (incl. spaties). Net als alle andere grotere flessen van Belvedere Vodka heeft de Bespoke ook een mooi led-lampje, die de fles prachtig doet oplichten. Met zijn inhoud van 1,75 liter heb je met de Belvedere Bespoke ook genoeg wodka om langere tijd puur te genieten.
 
Belvedere Vodka is 's werelds eerste super-premium wodka. De wodka werd 600(!) jaar geleden voor het eerst geproduceerd in Polen volgens eeuwenoude tradities. De wodka wordt voor 100% gemaakt van Poolse rogge en water uit eigen natuurlijke putten. Naast de hoogwaardige, natuurlijk ingrediënten bevat Belvedere Vodka geen toegevoegde stoffen als suikers en is bestempeld als "kosher" door "The Orthodox Union". 
 
De smaak van Belvedere Vodka kan het best worden beschreven als elegant en gebalanceerd, met een vleugje subtiele zoetheid. Deze smaaknotities geven de wodka een rijke sensatie, gevolgd door een soepele en verfrissende nasmaak. 
 
LET OP: Levertijd 4-5 werkdagen!
 
 
Inhoud: 1,75 liter
Alcohol %: 40% vol
Smaaktype: Fresh
Ramon de Roover 13-03-2019 12:24

Hele gekke fles! Mooie fles om ook kado te doen......

Belvedere Bespoke 175CL heeft 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen