5x vodka geschenk voor de kerst – bekijk de mogelijkheden

  • Geplaatst op
  • 0
5x vodka geschenk voor de kerst – bekijk de mogelijkheden

We hoeven nog maar een paar maandjes te wachten en dan staat kerst alweer voor de deur. Een mooie kerstboom voor in huis en een heerlijke feestmaaltijd om van te smullen. Kerst is de tijd om met de mensen te zijn die je lief hebt. Daarbij komt ook kijken dat het leuk is om elkaar een cadeautje te geven. Weet jij al wie je wilt gaan verrassen, maar nog niet met wat? Voor inspiratie hebben wij een aantal Vodka geschenken op een rij gezet. Benieuwd? Lees dan verder!

1. Crystal head in Giftbox

Tijdens het vijftiende international tasting contest in Moskou is deze Vodka op zijn excellente smaak bekroond. De naam zegt het al een beetje. Deze Vodka zit in een schedelvormige fles. Naast dat het een origineel geschenk om te geven is voor de kerst, dient hij ook als een leuke decoratie. Personaliseer hem door kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. De Vodka giftbox heeft een inhoud van 70CL en heeft een alcoholpercentage van 40%. En de levertijd is; voor 16:00 op een werkdag besteld is morgen in huis. Interesse? Bekijk dan nu de Crystal head in Giftbox.

 

 

2. Royal Dragon Elite

De Royal Dragon Elite komt in een luxe verpakking en geeft zo een elegante uitstraling. Dit vodka geschenk is te verkrijgen in drie verschillende smaken. Je hebt de smaken watermeloen, groene appel en passievrucht. Wij van club Vodka geven net zoals bij de andere producten de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen voor een gepersonaliseerd geschenk. De flessen hebben alle drie een inhoud van 70 CL en een alcoholpercentage van 40%. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Bekijk dan nu de Royal Dragon Elite Watermelon, Green Apple of Passion Fruit.

 

 

3. Debowa Oak Thermo

Met deze uitmuntende Poolse premium vodka maak je echt indruk. Deze Vodka komt in een elegante Thermocask. Zo is de giftbox waar hij in komt, ook goed te bewaren voor als decoratie. De Debowa vodka is gemaakt met een oude distillatie methode waarbij ze gebruik maakten van een selectie speciale planten. Been je benieuwd hoe hij eruit ziet? Bekijk dan nu de Debowa Oak Thermo.

 

 

4. Drie Kilos Vodka

Drinken uit een goudstaaf? Dat kan met de 3 Kilos Vodka. Nog een uniek idee om als kerstgeschenk te geven. Deze vodka is maar liefst 5 keer gedestilleerd en behoort tot de premium wodka’s. Voor de echte vodka liefhebbers is dit een ideale keuze. De inhoud van deze goudstaaf waar de Vodka in zit is 1 liter, wat betekent veel genieten. Interesse? Bekijk dan nu de 3 Kilos Vodka.

 

 

5. Red Army Vodka AK-47 Giftset

Wil je het deze kerst echt groots maken? Dat doe je met de Red Army Vodka. Deze giftset bestaat uit een groene wapenkist met daarin een replica van de AK-47 van glas die gevuld is met 1 liter premium vodka. Daarnaast zit er in de wapenkist maar liefst zes shotglazen en een glazen handgranaat glas die met kruidenlikeur is gevuld. Let je deze kerst niet echt op je budget? Dan is deze Vodka een ideaal kerstgeschenk! Interesse? Bekijk dan nu de Red Arm Vodka AK-47 Giftset.

 

 

Alvast een fijne kerst!

Nu je een aantal voorbeelden hebt gekregen, hopen we dat deze hebben geholpen bij het maken van een keuze. Mocht je benieuwd zijn naar ons gehele assortiment? Ga dan naar onze vodka geschenken. Breng een bezoek aan onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Alvast een fijne kerst gewenst!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.