Vodka geven als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Doe hier inspiratie op!

  • Geplaatst op
  • 0
Vodka geven als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Doe hier inspiratie op!

Ben je van plan een fles vodka cadeau te geven als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Er zijn natuurlijk zoveel soorten en merken vodka, dat de keuze soms lastig is. In dit artikel geven we je wat inspiratie voor het mooiste geschenk!

Belvedere Bespoke 1.75L

belvedere bespoke

 

De Belvedere Bespoke is een speciale editie van Belvedere Vodka. Er zit 1,75 liter in deze fles. Het leuke aan deze fles is dat je er een persoonlijke boodschap op kan zetten, bijvoorbeeld de naam van degene aan wie je het geschenk wilt geven. De boodschap mag maximaal 15 karakters zijn, inclusief spaties. Zoals alle grote flessen van Belvedere Vodka heeft ook deze fles een led-lampje, zodat de fles mooi oplicht. De smaak van Belvedere Vodka kan het best worden beschreven als elegant en gebalanceerd, met een vleugje subtiele zoetheid. Let wel op, de levertijd voor deze fles is 4-5 werkdagen.

 

Ciroc Vodka Peach 70CL

ciroc peach

Deze vodka is net als alle andere Ciroc vodka’s glutenvrij en wel vijf keer gedestilleerd. Deze vodka is vakkundig gemengd met perzik en ander tropisch fruit. Lekker is het om deze vodka te mixen met 7-up of sprite. Ciroc heeft nog andere smaken die erg lekker zijn, zoals appel, kokosnoot, ananas en aardbeien en framboos.

 

Royal Dragon Impérial Good Luck Edition Vodka 100CL in Giftbox

royal dragon good luck

 

Dit is de ‘Good Luck Edition’ van de welbekende Royal Dragon Impérial vodka. In de fles is een handgeblazen draak te zien en er zit Zwitsers eetbaar bladgoud in, die er samen voor zorgen dat de fles een elegante en luxe uitstraling krijgt. Deze Good Luck Edition heeft een exclusieve verpakking waarin de kleuren goud en rood zijn verwerkt. Deze kleuren staan symbool voor geluk en blijdschap. Samen met de giftbox is dit dus het perfecte eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk!

 

Grey Goose Vodka 70CL in geschenkbox

grey goose giftbox

 

Deze lekkere Grey Goose vodka wordt in een tinnen geschenkbox geleverd. Deze vodka heeft een volle, frisse en zachte smaak. Hierdoor kun je de Grey Goose zeker ook puur drinken, maar hij is ook geschikt als mixdrankje of voor in een heerlijke cocktail. Grey Goose wordt 5 keer gedestilleerd en is op het moment de snelst groeiende en meeste gevraagde super premium vodka ter wereld.

 

Grey Goose VX Vodka 1 Liter in Giftbox

grey goose vx

Een andere heerlijke vodka van Grey Goose is de Grey Goose VX. Deze vodka staat ook wel voor “Vodka exceptionelle”, omdat deze fles uit 95% pure vodka en 5% cognac bestaat, die uitsluitend geproduceerd wordt van druiven uit de Grande Champagne Cognac regio. Volgens Grey Goose is dit de beste vodka van de wereld. Het is een echte aanrader voor iemand die niet van pure vodka houdt. Deze vodka bevat kostbare cognac waardoor het een unieke smaaktoevoeging krijgt van pruim, abrikoos en wilde honing, hierdoor wordt de vodka fruitiger en milder van smaak. De beste manier om deze vodka te drinken is puur met gecrunched ijs uit een ballonvormig cognacglas. Ook deze vodka zit in een mooie giftbox.

 

Beluga Celebration Vodka 100CL

beluga

 

Voor het 115-jarig bestaan van de Mariinsk Distillery in Rusland is deze fles ontwikkeld. Deze fles heeft een uniek en goud uiterlijk. De verfijnde, rijke smaak van Beluga Noble Russian Vodka komt tot stand door zijn unieke samenstelling van malt en het puurste water uit de Siberische artesische bronnen. Deze natuurlijke componenten worden drie keer gefilterd, waarna de vodka 30 dagen rust. Hierdoor krijgt de Beluga Noble Russian Vodka zijn lekkere, soepele smaak.

 

Club Vodka heeft genoeg vodka’s zodat je een mooi geschenk kan geven. Bijkomend voordeel, je kunt ook een gratis handgeschreven kaartje toevoegen aan je vodka geschenk.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.