Vodka online bestellen: dit zijn de best beoordeelde vodka’s

  • Geplaatst op
  • 0
Vodka online bestellen: dit zijn de best beoordeelde vodka’s

Ben jij op zoek naar een geschikte vodka voor een feest, andere aangelegenheid of gewoon voor jezelf? Dan helpen wij van Club Vodka jou op weg. Wij hebben namelijk drie van de best beoordeelde vodka’s op een rijtje gezet, voor jou! Laat je inspireren door dit artikel en ontdek meer informatie over Grey Goose Vodka, Belvedere Vodka en Ciroc Vodka. Na dit artikel weet jij precies welke je moet hebben.

Grey Goose Vodka 70 CL

Een absolute favoriet van vodka-drinkers is Grey Goose, met name de Grey Goose Vodka 70 CL. Deze vodka van Franse afkomst wordt sinds 1997 in hoogwaardige kwaliteit geproduceerd. Alleen de beste granen uit Picardië worden gebruikt om de vodka te produceren. Daarnaast wordt water toegevoegd dat 100% afkomstig is uit natuurlijke bronnen. De vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd met een uniek systeem van koper dat de onzuiverheden worden gefilterd. De zachte, elegante maar ook volle, frisse en zoete smaak kent hierdoor haar bestaansrecht. In de cognacstreek in West-Frankrijk komen veel ganzen voor, vandaar de naam Grey Goose. Door vodka-liefhebbers wordt aangeraden om de vodka puur te drinken, met wat ijs of een limoen erin. Jongeren en jongvolwassenen gebruiken de vodka om mixdrankjes mee te maken, vaak met Redbull of een sapje. Door de kwaliteit van Grey Goose is deze vodka zeer gewild en geschikt om cocktails te maken. Cocktails worden vaak geassocieerd met luxe, perfect dus voor Grey Goose. De flessen zijn bovendien een genot om naar te kijken en in verschillende smaakvarianten als Grey Goose Vodka 70 CL te bestellen bij Club Vodka!

 

 

Belvedere Vodka 3 Liter

Belvedere Vodka is net als de Grey Goose een razend populaire vodka, met name de Belvedere Vodka 3 Liter. Deze vodka is afkomstig uit Polen en wordt gezien als een premium vodka. Belvedere wordt al sinds 1910 in kleine hoeveelheden geproduceerd in destilleerderij Polmos Zyrardów. De kwaliteit wordt gewaarborgd een hele batch af te keuren wanneer ook maar de kleinste oneffenheden worden gedetecteerd. Belvedere Vodka heeft meerdere prijzen en awards gewonnen, bij de Vodka Masters en TheFiftyBest Vodka Awards. Verder is Belvedere drie jaar op rij beste vodka van het jaar geworden tijdens de International Spirits Challenge. Belvedere wordt herkend door de mooie aroma’s van rogge en vanille met een zachte alcohollucht die lang van duur en zeer aangenaam is. Geen wonder dat deze vodka ideaal is om puur te drinken, maar ook om mixdrankjes en cocktails van te maken. En uiteraard is de 3 Liter Belveder Vodka gewoon te bestellen bij Club Vodka!

 

 

Ciroc Vodka Apple 70 CL

Ciroc Vodka is een ultra-premium vodka en zeer populair, met name de Ciroc Vodka Apple 70 CL. Ciroc is onderscheidend ten opzichte van Grey Goose en Belevedere. Die vodka’s worden namelijk geproduceerd door middel van granen. Ciroc wordt gemaakt van de beste druiven van Frankrijk en bevatten daardoor geen gluten. Ideaal dus wanneer jij glutenallergie hebt. Het kwalitatieve proces van Ciroc Vodka is te danken aan de expertise en vakmanschap van meer dan eeuw lang wijn produceren. Ciroc werd in diverse nachtclubs in de verenigde staten geïntroduceerd, met populaire lokale beroemdheden in steden als Miami en Atlanta. In 2007 is Ciroc zelfs uitgeroepen door ‘’Officiële Vodka van het nieuwe jaar.’’ Deze Vodka en met name de Ciroc Vodka Apple 70 CL is er een die ook jij geproefd moét hebben. Ideaal om puur te drinken met ijs, om een mixdrankje of een cocktail mee te maken. En uiteraard is deze vodka gewoon te bestellen bij Club Vodka!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.