Vodka Cocktails

Recept: een Cosmopolitan Cocktail maken

  • Geplaatst op
Recept: een Cosmopolitan Cocktail maken

De Cosmopolitan is een wereldwijd bekende cocktail die gemaakt wordt met vodka. Het is zeker één van de bekendste en waarschijnlijk ook wel één van de meest gewaardeerde cocktails voor dames. Natuurlijk is de Cosmopolitan ook bekend geraakt door de serie Sex and the City waar Carrie Bradshaw helemaal weg is van deze cocktail. Maar met de roze kleur en de verleidelijke smaken is het sowieso een geweldige vodka cocktail.

Recept: De Screwdriver Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Screwdriver Cocktail

Cocktails hoeven niet ingewikkeld te zijn om heerlijk te zijn. Soms is het juist de eenvoud die een drankje speciaal maakt. Dat brengt ons bij de Screwdriver cocktail, een verfrissende en ongecompliceerde mix van vodka en sinaasappelsap. Laten we duiken in de wereld van deze zonnige klassieker en leren hoe je hem thuis kunt maken.

Recept: Een Caipiroska Cocktail Maken

  • Geplaatst op
Recept: Een Caipiroska Cocktail Maken

Welkom bij Club Vodka, waar we de wereld van wodka verkennen en de meest verfrissende wodka-cocktails delen. Vandaag hebben we een speciale traktatie voor je: de Caipiroska cocktail. Dit heerlijke drankje combineert de verfrissende smaak van limoen en suiker met de krachtige punch van wodka. Het is een geweldige keuze voor diegenen die van een sterke, citrusachtige cocktail houden. Lees verder om te ontdekken hoe je een Caipiroska cocktail kunt maken en laat je smaakpapillen verrassen!

Recept: De dirty martini cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De dirty martini cocktail

Welkom bij Club Vodka, waar we je meenemen op een reis naar de verrukkelijke wereld van cocktails! Vandaag delen we ons heerlijke Dirty Martini Cocktail recept. Deze verleidelijke mix van vodka en olijvenap maakt indruk op elke smaakpapil. Lees verder om te ontdekken hoe je deze heerlijke cocktail kunt maken en je gasten kunt imponeren.

Recept: Een Espresso Martini cocktail maken

  • Geplaatst op
Recept: Een Espresso Martini cocktail maken

Het is vrijdagavond, de werkweek zit er eindelijk op, en je verlangt naar een verkwikkend drankje om het weekend goed in te luiden. Waarom probeer je niet eens iets nieuws en spannends? We hebben het over de Espresso Martini, een heerlijke cocktail die de smaak van koffie combineert met de elegantie van een martini. Dit is het perfecte drankje om je avond op gang te brengen, en we gaan je laten zien hoe je het zelf kunt maken.