3 Kilos Vodka Coco Gold 100CL

49,45
Nederlandse Coconut Vodka uit Schiedam. Een perfecte zomer vodka om lekkere cocktails mee te maken. Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
3 Kilos Vodka
Inhoud:
100CL
Alcohol %:
30%
Smaaktype:
Kokosnoot
Categorie:
Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

3 Kilos Vodka Coco Gold

De wodka van 3 kilos komt in een fles in de vorm van een goudstaaf. Hier zit een heel verhaal achter. President Roosevelt uit Amerika probeerde in 1929 de economie te redden na de beurscrash door het invoeren van de Gold Reserve Act. Hierdoor werd het bezit van goud bij de wet verboden. Men kon niet meer betalen met goud en moest al zijn goed verkopen aan de Amerikaanse overheid. Al het goud wat verkocht werd aan de Amerikaanse overheid werd omgesmolten naar goudstaven, die werden bewaard in het wereldberoemde Fort Knox. 

De makers van 3 Kilos Vodka hebben de fles handgemaakt in de vorm van een goudstaaf om een eerbetoon te brengen aan deze gebeurtenis. Er zit een extra beveiliging op de dop, waardoor je pas kan schenken als je de dop hebt gedraaid, een extra beveiliging met een knipoog naar Fort Knox.

De 3 Kilos Vodka wordt gemaakt in Nederland, Schiedam om precies te zijn. Schiedam staat bekend om zijn distilleerderijen. De wodka wordt vijfmaal gedistilleerd en is opgebouwd uit met de hand geselecteerde tarwe. Door dit productieproces komt de wodka aan zijn heldere en frisse karakter.

De heerlijke smaak van kokos die in de wodka te vinden is geeft de wodka een frisse, zachte en milde smaak. Een perfecte zomerwodka! Naast het puur met ijs te drinken van deze wodka is hij ook uitermate geschikt om te gebruiken in allerlei verschillende cocktails.