Royal Dragon; een bijzondere vodka die niet mag ontbreken in je collectie

Royal Dragon; een bijzondere vodka die niet mag ontbreken in je collectie

De Royal Dragon is de ultieme uitdrukking van een sublieme vodka reeks. Exclusief gedistilleerd uit de beste biologische gekweekte Russische wintertarwe. Deze vodka is vijf keer gedistilleerd in een kleine-batch proces in een eeuwenoude koperen pot. Doordat de vodka vijf keer gedistilleerd is de vodka heel zuiver met een mooie finesse. De Royal Dragon is een uniek vodka concept met een geheel eigen aanpak.

Deze vodka is letterlijk een wereld vodka. De Russische tarwe, hand geblazen flessen uit Azië en een Italiaanse verpakking met een Nederlands design. Al met al een sublieme vodka reeks met een spetterend uiterlijk. Deze reeks is te verkrijgen in verschillende en bijzondere smaken. In dit blog lees je alles over de Royal Dragon vodka reeks.

 

Royal Dragon Imperial Gold Leaf Vodka

Deze vodka is er pas sinds 2012, maar nu al één van de meest exclusieve vodka’s van dit moment. De Royal Dragon Imperial Gold Leaf bevat: Zwitsers 23-karaats goud, diamanten uit België, een exclusieve Italiaanse verpakking, een Nederlands ontwerp met een Aziatische draak! Deze fles heeft een luxe en excentrieke uitstraling. Door de doorzichtige fles kun je het Zwitsers 23-karaats goud zien dwarrelen in de fles wanneer je de fles schudt. Deze vodka bevat 40% alcohol en heeft een naturel smaak. Dit is een echte collectors item. De dop van de fles versierd met Swarovski steentjes. Deze unieke fles mag zeker niet ontbreken in jouw collectie als je een echte vodka liefhebber bent.

 

Royal Dragon Elite Classic Vodka

Een unieke matzwarte fles met een prachtige karakteristieke gouden draak erop geïllustreerd. De smaak van deze premium vodka is uitzonderlijk zacht. Een heerlijke frisse smaak met een klein vleugje peper en kruiden die zorgen voor een warme afdronk. Drink de vodka puur of met een beetje ijs. Deze fles cadeau doen? Dat kan perfect door het bijzondere uiterlijk van de fles, ook is het mogelijk deze fles met een mooie giftbox te bestellen.

 

Royal Dragon Elite Amazing Flavours

Royal Dragon heeft haar collectie flink uitgebreid naar Royal Dragon Elite flavours met nog veel verschillende smaken. De verschillende vodka smaken allemaal even uniek, maar toch zijn ze anders. Deze elite vodka is heerlijk om puur te drinken maar ook om een lekkere zoete cocktail van te maken. De elite flavours zijn verkrijgbaar in de volgende smaken:

 

Royal Dragon Green Apple

Dit is de Frisse variant in deze reeks. Het uiterlijk van de fles is direct herkenbaar door de Aziatische gouden draak. De fles is een felgroen jasje gestoken. Een uitstekende vodka met de tinten van groene appel. De vodka heeft een frisse en zoetzure nasmaak. Deze vodka is ideaal om te mixen met frisdrank of gebruik deze vodka in jouw favoriete cocktail.

 

Royal Dragon Elite Chocolate

De Royal Dragon Elite Chocolate: dezelfde ultrapremium kwaliteit die je gewend bent van de Royal Dragon reeks. De chocola is zeker terug te proeven in de smaak. Deze vodka is net wat zoeter door de  cacao. Je proeft een lichte koffiesmaak met tinten van karamel. Deze fles is matbruin en weer te herkennen aan de prachtige draak op de fles. Deze vodka is perfect voor chocoladeliefhebbers! Hou je van cocktails? Wij hebben een lekkere “winterse” cocktail voor je gevonden!

 

White russian cocktail

Een lekkere cocktail gevonden die makkelijk te maken is met de Royal Dragon Elite Chocolate. Deze cocktail is net een tikkeltje anders als een normale cocktail. Dit is een zoete en romige cocktail; een toetje in jouw glas. Deze cocktail is in vergelijking tot andere cocktails met wodka wat minder sterk. Hou je wel van cocktails maar niet van de overheersende alcoholsmaak in je cocktail? Dan is deze cocktail perfect voor jou.

 

Ingrediënten:
  • • 25 ml koffielikeur
  • • 50 ml Royal Dragon Elite chocolate
  • • Slagroom
  • • IJsblokjes
  • • Drie koffieboontjes
  • • Soort glas: een tumbler glas
 
Bereiden:
  • • Vul een shaker met de ijsblokjes
  • • Shake de koffielikeur en de vodka
  • • Schenkt dit in een mooi tumbler glas met ijsklontjes en top af met een beetje slagroom.
  • • Even doorroeren en jouw heerlijke cocktail is klaar

 

Royal Dragon Elite Watermelon

De Royal Dragon is ook verkrijgbaar in de smaak watermeloen. Deze smaak heeft een hele zachte, fruitige, zachte smaak met heldere tonen van de watermeloen. In de zomer is deze vodka zeker een aanrader. De vodka heeft een verkoelend effect die perfect werkt in combinatie met het warme weer. De Royal Dragon Elite watermeloen is perfect in een zomerse cocktail of in een martini met een beetje ijs.

 

Royal Dragon Vodka Elite Lychee

Ben je op zoek naar een soepele, zachte wodka met een hint van de kruidige, zoete smaak van lychee? Zoek dan niet verder. De Royal Dragon Vodka Elite Lychee is net als de rest van de reeks erg bijzonder. Deze vodka is een aanrader om puur te drinken om de smaak eens te beleven in haar puurheid. Deze vodka past ook perfect in een lekkere frisse cocktail voor de creatieveling onder ons.

 

Royal Dragon Elite Passion Fruit

En tot slot; de Royal dragon elite passion fruit. In deze vodka reeks wordt aan alles gedacht, zo ook aan de smaak Passion Fruit. Wederom heerlijke geproduceerd door Royal Dragon. Deze vodka kan je lekker puur drinken met wat ijs of mixen met jouw favoriete drankje.

“Tip: mix één van deze vodka fruitsmaken met 7-up! Dit zorgt voor een extra frisse beleving van jouw cocktail.”

Al deze verschillende smaken vodka zijn lekker om puur te drinken met een beetje ijs. Vervang eens de “standaard vodka” in een cocktail voor de Premium vodka van de Royal Dragon voor een andere smaaksensatie. Heb jij de Royal Dragon reeks al geprobeerd? Welke was jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.